PRONAĐITE POSAO ZA SEBE U našoj županiji se traže konobari, recepcioneri, knjigovođe, donosimo oglase!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: ilustracija
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Hotel Plaža d.o.o. traži pomoćnog konobara u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Klek, a rok prijave 7.8. Po dogovoru s radnikom nudi se samački smještaj ili naknada za putni trošak. Više na linku.

Opačak Perna d.o.o. zapošljava pomoćnog radnika u kampu (m/ž) u Orebiću. Rok prijave je 5.8. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od pola godine. Poslodavac nudi smještaj i jedan topli obrok. Provjerite više ovdje.

Ugostiteljstvo Botić d.o.o. traži šefa kuhinje (m/ž) u Cavtatu. Rok prijave 21.8. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Detalje provjerite ovdje.

Metropolis d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž), kuhara (m/ž) i agenta za promet nekretninama (m/ž) za rad u Dubrovniku. Rok prijave je 10.8. Potrebno je relevantno radno iskustvo. Provjerite detalje na linku.

Pizza shop d.o.o. traži vozača / dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 10.8. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Potrebni su radno iskustvo od godine dana i vozačke dozvole B i C kategorije. Očekuje se posjedovanje dozvole upravljanja viljuškarom. Provjerite detalje na linku.

Texo molior d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Cavtatu. Potrebno je više izvršitelja s iskustvom od pet godina. Poslodavac nudi smještaj i topli obrok. Provjerite kako aplicirati ovdje.

LFM Interijeri zapošljavaju montera suhe gradnje (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 13.8. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslodavac budi zajednički smještaj. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

Šminkeraj d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž). Mjesto rada su Mlini, a rok prijave je 10.8. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije važno. Detalje provjerite na linku.

Mozaik d.o.o. traži šefa smjene i prodaje na recepciji (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 13.8. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Traži se minimalno završena srednja škola ili viša stručna sprema. Provjerite kako aplicirati

Pharaoh Adriatic Rent j.d.o.o. zapošljava djelatnika u agenciji (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 10.8. Posao se sastoji od administrativnih poslova u turističkoj agenciji, evidentiranja i prodaje izleta i transfera, pružanja informacija. Obavezno je poznavanje engleskog jezika i još jednog stranog jezika. Provjerite detalje o poslu ovdje.

Sretno kandidatima! 

Popularni Članci