Prikupljeno je preko 250 tisuća kuna za obitelj Salacan: 'Hvala svima od srca! Curice će konačno dobiti svoje sobe'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Velika humanitarna akcija za obitelj Salacan iz Opuzena koju je pokrenuo Denis Šešelj uspješno je završila.

Radi se o akciji u kojoj su se prikupljala sredstva za samohranog oca Zdenka Salacana i njegove dvije malodobne kćeri koji žive u kući bez krovišta koja je pokrivena građevinskim najlonom. Struju i vodu posuđuju od susjeda, a otac je opterećen dugovima i ovrhama.

Denis Šešelj je danas objavio kako je u humanitarnoj akciji za obitelj Salacan prikupljeno točno 250 190.92 kune što je dovoljno kako bi se kuća sanirala i kako bi se u njoj moglo normalno živjeti. 

- Hvala svima koji su sudjelovali u ovome. Akcija je bila na nivou cijele Hrvatske jer se radi o ozbiljnom iznosu koji je bio potreban. Neretva se pokazala u najboljem svjetlu, donirale su brojne općine i gradovi, a najveći donator je matična Općina Slivno. Brojni političari, novinari i ostali su donirali iznos koji je pomogao da se osiguraju sredstva za popravak kuće. To su ljudi koji su željeli biti anonimni, susretljivi su, pomogli su nam puno - kazao je Šešelj koji se posebno zahvalio medijima koji su objavili ovu akciju.

Zdenko Salacan zahvalio se svima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji.

- Jako sam iznenađen i zahvalan svima koji su sudjelovali. Pokretači akcije i svi koji su izdvojili novac puno su pomogli meni i mojim kćerkama. Radovi će uskoro početi i svi smo presretni što će curice konačno dobiti svoje sobe. Ovo sve nam puno znači i od srca smo zahvalni svima ljudima! - ushićeno je poručio Zdenko Salacan.

Popularni Članci