PRIJAVE SU U TIJEKU Dubrovački vrtovi sunca zapošljavaju barmena

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovački Vrtovi Sunca jedan su od najljepših resorta na obali Jadranskog mora udaljen samo 11 kilometara od povijesne jezgre grada Dubrovnika i 35 km od međunarodne zračne luke.

Resort predstavlja spoj suvremene arhitekture, ekskluzivnog smještaja u hotelu i rezidencijama te brojnim sadržajima za ugodan boravak i odmor. U sklopu resorta nalaze se tri vanjska bazena, prirodna šljunčana plaža, 16 restorana i barova, kongresni centar, sportski centar te višestruko nagrađivani Spa centar.

Vrtovi sunca pozivaju sve zainteresirane da se prijave na natječaj za posao barmena, a njihov poziv prenosimo u cijelosti. 

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za poziciju:

Barmen (m/ž)

Osnovni zadaci uključuju:

  • Pripremanje bara za rad -  kontroliranje stanja izgleda bara prilikom preuzimanja smjene, praćenje zaliha hrane i pića te osiguravanje dovoljne količine svježih namirnica prema standardima, kontroliranje pravilnog pohranjivanja / čuvanja zaliha hrane i pića u kontroliranim uvjetima, pripremanje voća, dekoracija i leda u skladu sa standardima, namještanje bara - pulta, stolica i stolova u skladu sa standardima, provjeravanje da barske potrepštine  (čaše, karte pića i sl.) udovoljavaju hotelskim standardima
  • Rad na baru - pripremanje, prezentiranje i posluživanje pića i napitaka prema normativima i u skladu sa standardima, dočekivanje posjetitelja bara na ljubazan i profesionalan način, izvještavanje o potrebama hrane i pića na dnevnoj osnovi, izdavanje i naplaćivanje računa u skladu sa standardima hotela, održavanje i poštivanje  pravila rada i ponašanja prema kolegama, posjetiteljima bara i inventaru
  • Čišćenje i održavanje bara - održavanje i nadgledanje čistoće bara i okolnog prostora u skladu sa standardima hotela, održavanje svih korištenih uređaja čistima i spremnima za daljnju upotrebu, vršenje inventure.

Kandidat / kandidatkinja treba imati:

  • SSS
  • Radno iskustvo na istoj ili sličnoj poziciji  (min. 1 god.)
  • Poželjno radno iskustvo u visoko kategoriziranim hotelima
  • Izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru

Rok prijave: 25.07.2021.

Potpuna prijava sastoji se od životopisa kao i novije fotografije. Sukladno propisima o zaštiti osobnih podataka molimo Vas u Vašoj prijavi navedite jeste li suglasni da se Vaš životopis i drugi osobni podaci koje ste nam otkrili u tijeku natječaja zadrže u bazi prijavljenih kandidata u narednih 12 mjeseci.

Adresa za prijave: posao@sungardensdubrovnik.com

Popularni Članci