USPJETI U POST-COVID VREMENU Poziv na virtualno motivacijsko predavanje 'Izazovi vođenja u doba krize'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marko Prpic/PIXSELL
Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira seriju besplatnih motivacijskih virtualnih predavanja na temu ”Kako uspjeti u Post-Covid vremenu”.

Nakon prvog predavanja, „Izazovi digitalne transformacije“, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na virtualno motivacijsko predavanje na temu Izazovi vođenja u doba krize koje će se održati u četvrtak, 28. siječnja 2021. godine s početkom u 10 sati.

Kroz predavanje predavača prof. dr. Velimira Sriće, obradit će se teme:

  • upoznavanje s temeljnim vještinama vođenja;
  • leadership “prema unutra” – rad na sebi; leadership “prema van” – rad sa svojim timom;
  • situacijsko (Situational Leadership); uslužno (Servant Leadership); principijelno (Principle-Centered Leadership);
  • analiza primjera, teorija i pristupa uspješnih vođa.

O predavaču

Predavač je prof. dr. Velimir Srića, renomirani stručnjak iz područja leadershipa koji je kao profesor imao prigodu i čast odgajati neke od najuspješnijih menadžera i poduzetnika u Hrvatskoj, regiji, SAD-u  i Kini. Jedan je od pionira promicanja razvoja kreativnosti u Hrvatskoj i ekspert Svjetske banke za Change Management.

Prof. dr. Velimir Srića završio je Ekonomski fakultet i magisterij na FER-u. Kao Fulbrightov stipendist stekao je MBA na Columbia University, New York i doktorat iz menadžerske informatike. Bio je direktor Zavoda za informatičku djelatnost, Predsjednik Komiteta za znanost, tehnologiju i informatiku i član Hrvatske vlade. Bio je Jedan od osnivača Hrvatsko-američkog društva i Hrvatskog europskog pokreta. Počasni je član HHO i hrvatskog ogranka Rimskog kluba. ​Dobitnik je Gerald Ford stipendije i Eisenhower Fellowship, nagrada Zlatno pero društva novinara Hrvatske i Josip Juraj Strossmayer za znanost.

Za sudjelovanje na online predavanju prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/9pUym3vjQ6sRx3ux8

– maila: dcp@dcp.hr

– telefona: 020/418-401

Popularni Članci