PRODAVAČI, RECEPCIONERI, KUHARI... Ovo je ponuda poslova ovoga tjedna!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Fotolia DragonImages
U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Europa 92 d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Glavni zadaci su savjetovanje kupaca, susretljivost i pomoć pri odabiru, provođenje tehnika aktivne prodaje, praćenje vlastitih i timskih rezultata na dnevnoj/ tjednoj bazi i slično. Prednost donosi poznavanje aktivne prodaje u tekstilu. Očekuje se ljubaznost i usmjerenost na potrebe kupca, pouzdanost, dinamičnost, odlične komunikacijske i prodajne vještine. Prijavite se najkasnije do 12.3. putem linka.

Strabag traži nove radne snage u Dalmaciji: poslovođa – privatnik (m/ž) i poslovođa gradilišta (m/ž). Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i spremnost na terenski rad, poznavanje rada na računalu te graditeljski smjer obrazovanja. Prijavite se na linku.

Workforce za svoje klijente zapošljava na pozicijama dostavljač u prodaji (m/ž) i servisni tehničar za dizala (m/ž) u Dubrovniku. Poslodavac nudi stimulativna primanja, plaćene troškove prijevoza i rad u dinamičnom okruženju. Doznajte više o željenom poslu i prijavite se čim prije putem linka.

Bak d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u trgovini odjeće. Mjesto rada: Korčula. Potrebne su izvrsne komunikacijske sposobnosti i znanje engleskog jezika. Prijave su otvorene do 25.2. Prijavite se.

The Coral d.o.o. zapošljava kuhara/ pomoćnog kuhara (m/ž) i konobara/ barmena (m/ž). Mjesto rada je Babin Kuk. Rok prijave je 24.2. Poslodavac osigurava smještaj, a potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo. Aplicirajte.

Jure Dubrovnik d.o.o. traži financijskog knjigovođu (m/ž), vozača dostavljača (m/ž), skladišnog radnika (m/ž) u mjestu Komolac i prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 10.3. Obavezna je samostalnost u radu. Potražite kako aplicirati.

Dubrovnik Sea Sun Hotels d.o.o. traži recepcionara (m/ž) u Cavtatu, sobara (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), čistača (m/ž), kuhara (m/ž) i konobara (m/ž) u Dubrovniku. Poslodavac traži više izvršitelja na poziciji i nudi zajednički smještaj. Potražite kako aplicirati putem linka.

Kolona, ugostiteljski obrt, zapošljava u Cavtatu pomoćnog konobara – šankera (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i kuhinjskog radnika (m/ž). Potrebno je prethodno iskustvo i postoji mogućnost dogovora s poslodavcem oko smještaja. Prijavite se najkasnije do 10.3. Detalje provjerite putem linka.

Elite travel d.o.o. zapošljava komercijalista u brodskom odjelu (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 2.3. Posao obuhvaća komunikaciju s Cruise kompanijama, pripremu materijala prilikom dolaska broda u luku, terenski rad i odlazak u luku, fakturiranje i izradu računa, kontakt s dobavljačima. Potrebno je napredno služenje engleskim jezikom, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i računalna pismenost. Više na linku.

Cvitanović d.o.o. traži trgovačkog putnika (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 11.3. i potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Posao se sastoji od obilaska kupaca, a očekivana je plaća 8.000 kuna. Pogledajte kako aplicirati ovdje.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Popularni Članci