Pogledajte top 10 poslovnih ponuda u županiji ovog tjedna

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: posao.hr
Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje! Portal posao.hr najbrži je put do posla! Donosimo vam njihovih top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno!

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Tehničko – prodajnog predstavnika (m/ž) za regiju Dalmacije. Prijave se zaprimaju do 08.06.2023. Poslodavac nudi ugovor o radu na neodređeno vrijeme te službeni automobil kojeg je moguće koristiti i u privatne svrhe. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Eko Taksi d.o.o. zapošljava na pozicijama Dispečer (m/ž) i Vozač (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 01.07.2023. Traže se kandidati koji imaju izraženu komunikativnost te koji su fleksibilni i skloni timskom radu. Poslodavac nudi radni odnos na neodređeno vrijeme i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka.

Dolex d.o.o. zapošljava Vozača / Dostavljača (m/ž) u Metkoviću. Prijave se zaprimaju do 22.06.2023. Traži se vozač za rad na kamionu B i/ili C kategorije. Poželjno je prethodno iskustvo na istim ili sličnim radnim mjestima. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

SoundOn Management d.o.o. traži Dostavljača hrane (m/ž). Poslodavac nudi konkurentnu zaradu, fleksibilno radno vrijeme i isplatu plaće dvaput mjesečno. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Prijave traju do 15.06.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

Auro Domus Money Shop d.o.o. traži Djelatnika u mjenjačnici (m/ž). Rok za prijavu je 10.06.2023. Poslodavac nudi edukaciju, rad na atraktivnoj lokaciji, mogućnost stalnog zaposlenja i smještaj za djelatnike iz udaljenih dijelova Hrvatske. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Prijavite se putem linka.

Jet2.com Limited traži kandidata za poziciju Resort Customer Helper (m/ž). Rok za prijavu je 17.06.2023, a mjesto rada je Dubrovnik. Traži se vedra i prijateljski nastrojena osoba koja voli rad s ljudima. Poslodavac nudi u potpunosti plaćenu edukaciju, uniformu i IT opremu. Prijavite se već danas putem linka!

Manpower zapošljava A la carte kuhara (m/ž) u Dubrovniku (otok Koločep). Poslodavac nudi samački smještaj, osigurana tri obroka, primanja 2200€ neto i mogućnost ostanka nakon sezone. Možete se prijaviti do 17.06.2023. putem brze prijave.

Studenac d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelj prodavaonice (m/ž) i Prodavač / Blagajnik (m/ž). Mjesto rada je više lokacija u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a prijave se zaprimaju do 15.06.2023. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i mogućnost profesionalnog razvoja. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Algorithmics zapošljava Predavača (m/ž) u školi programiranja za djecu. Posao se obavlja online ili na užem području grada Zagreba. Poslodavac nudi mogućnost prelaska na full-time posao, materijale za edukaciju i rad te raspored predavanja prema dogovoru. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brze prijave.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.



Portal posao.hr. svakodnevno sadrži nekoliko tisuća oglasa. Posjetite njihove službene web-stranice kako biste pronašli idealno radno mjesto. Sretno!

Popularni Članci