Pitali smo načelnika Općine Dubrovačko primorje ima li kao službeni mobitel novi iPhone 13 Pro

Autor: Aida Čakić Autori fotografija: DD
Predsjednik Općinskog vijeća Dubrovačkog primorja Vlaho Mozara jutros je objavio kako načelnik Općine Nikola Knežić ima skupi službeni mobitel.

"Jeste li znali? Među nevjerojatnim podacima o broju tarifa i mobitela u Općini Dubrovačko primorje, svakako iskače podatak da naš načelnik Nikola Knežić na račun općine ima dvije tarife i telefon Apple Iphone 13 Pro, a za koje stanovnici naše bogate općine izdvajaju čak do 900 kuna mjesečno. Općina još uvijek odbija dati popis koje osobe su zadužene za koju tarifu i koji mobitel, ali i to ćemo izvući uz pomoć važećih zakona RH!
Nemar i megalomanija s mobitelima i telefonijom našu općinu košta najmanje 50 tisuća kuna godišnje. Predlažemo načelniku da ODMAH vrati ovaj Iphone u trgovinu, a mi ćemo napraviti sve da preusmjerimo ove novce u udvostručavanje naknada za novorođenčad", napisao je Mozara.

Pitali smo načelnika Nikolu Knežića je li istina da posjeduje skupi mobitel na račun Općine.

"To je tema bezveze i ne želim komentirati službene mobitele. To su podaci koji nisu provjereni i oni to tek tako objavljuju i daju sebi medijsku vidljivost. Ja nemam komentar na to", nervozno je kazao Nikola Knežić.

Popularni Članci