'

Pelješani upozoravaju: Ceste su nam već mjesecima izrovane, vozimo kao Englezi lijevom stranom!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Redakciji Dubrovačkog dnevnika obratila se gospođa koja živi na Pelješcu i kaže - mještani su revoltirani! Ceste su im već mjesecima izrovane, automobile im uništavaju kamenčići, a informacija o tome kad će se radovi po prometnicama konačno privesti kraju - nema. 

“Od izlaza s brze ceste pa sve do Orebića izvode se brojni radovi, postavljali su se kabeli od struje pod zemlju na mjestima gdje su bile drvene pale. Ceste su već mjesecima raskopane, na mjestima je stavljeno malo betona koji je onda ulegao i sada su tu kanali. Ljudi su revoltirani! Vozimo lijevom stranom ceste kao Englezi jer je desna raskopana”, govori stanovnica jednog pelješkog mjesta i upozorava kako sve to ne predstavlja problem samo mještanima, nego i turistima kojih na Pelješcu ima već popriličan broj, ali i putnicima koji idu prema Korčuli.

“Neki dijelovi ceste su gotovi ima već i pola godine, a neki stoje raskopani. Gume su nam isjećene i automobili uništeni od kamenčića koji lete s prometnica“, negoduje.

„Znamo kakve su ceste i inače na Orebiću, kao zmija, bogen do bogena. A onda su sad uz to još i raskopane, a da stvar bude bolja na sred bogena stave semafor pa se skoro zaljepite u auto ispred sebe u bogenu“, upozorava stanovnica Pelješca.

Pitali smo Hrvatske ceste i HEP kada će se završiti radovi po Pelješcu, a njihov odgovor objavit ćemo po primitku.

foto: ilustracija

Popularni Članci