OD AVIO KOMPANIJE DO LJEKARNE Evo koji se poslovi nude u županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Jet2.com Limited, poznatiji kao Jet2, britanska je niskotarifna zrakoplovna tvrtka koja obavlja redovite i čarter usluge. Za svoj tim u Dubrovniku zapošljava na poziciji: Resort / Airport Customer Helper (m/ž). Očekuje vas izazovna zarada, a uz to i brojni treninzi i odlična atmosfera u timu. Okušajte svoju sreću klikom na link.  

Ljekarne Čović – Pavišić, pružaju vrhunsku ljekarničku skrb s maksimalnom dostupnošću svih ljekarničkih preparata u najkraćem mogućem roku. Kako bi nastavili u tom uigranom 'ritmu', zapošljavaju magistra farmacije (m/ž) u Župi Dubrovačkoj. Kandidatima koji se prijavljuju potreban je završen fakultet, licenca za samostalni rad u ljekarni te znanje engleskog jezika. Provjerite opis poslova u oglasu i prijavite se na vrijeme. 

Adriatic TopStaff zapošljava čistača (m/ž) i sobaricu (m/ž), za rad u hotelu u Dubrovniku. Plaća koju možete očekivati „kreće se“ od 5.000 kn, a koje vas još pogodnosti očekuju provjerite na linku.

Great Media d.o.o. traži vrijedne, odgovorne i ljubazne osobe, za posao čistača/ice, za čišćenje i održavanje javnih prostora na žičari na Srđu. Poslodavac vam osigurava smještaj, cjelogodišnje zaposlenje, a početak rada je početkom rujna. Prijavite se.

Građa d.d., jedna od vodećih hrvatskih trgovina materijala za gradnju, u Dubrovniku zapošljava na impresivnih 9 pozicija. Prodavač (m/ž) i vozač viličara/skladištar (m/ž) traženi su kadrovi. U 8 prodajnih centara (Dubrovnik, Hvar – Stari Grad, Opuzen, Rijeka, Šibenik, Solin, Zadar i Zagreb) nalazi se bogat asortiman provjerenih domaćih i inozemnih proizvoda vrhunske kvalitete, pa ukoliko želite upotpuniti ovaj tim, nemojte ni trenutka razmišljati, prijavite se.  

Aminess hotels & campsites u potrazi su za odgovornim i pouzdanim osobama za rad na 10 pozicija. Traženi su kadrovi, između ostalih, pravni referent (m/ž), administrator / tajnica (m/ž), recepcionar (m/ž). Aminess je brend društva Laguna Novigrad d.d. koja u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre (Novigrad) i Dalmacije (Orebić, Brna na otoku Korčuli). Temelj njihovog poslovanja kontinuirano je ulaganje u objekte, kvalitetu usluge i perspektivne mogućnosti za zaposlenike, istovremeno prateći suvremene trendove i zahtjeve tržišta. Ako biste voljeli raditi kod ovog poslodavca, kliknite na kompletnu ponudu i aplicirajte na željeni natječaj. 

Sanac d.o.o. ima raspisan natječaj za vozača motornih vozila (m/ž), za terenski posao na području cijele Hrvatske. Ako imate srednju stručnu spremu, vozačku dozvolu B, C, E kategorije, dvogodišnje radno iskustvo te poznajete osnove rada na građevinskim strojevima – aplicirajte. 

Gromela Centar d.o.o. traži dva izvršitelja za poziciju dipl. ing. građevinarstva (m/ž) na području cijele Hrvatske, tj. na terenu i u uredu. Od budućeg djelatnika traži se položen stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, iskustvo u organizaciji gradilišta i na poslovima poslovođe gradilišta, poznavanje materijala za rad na gradilištu, kao i minimalno četiri godine iskustva rada u visokogradnji. Uklapate li se u ovaj opis, svakako provjerite detalje na linku. 

Urbanizam Dubrovnik d.o.o., zbog povećanog opsega posla, zapošljava arhitekta/cu s dvije godine iskustva u izradi prostornih planova. Zamolbu s životopisom možete poslati putem maila iz oglasa. 

Pizza Shop d.o.o. traži za svoj tim djelatnika/cu u odjelu za ljudske resurse. Opis posla obuhvaća sudjelovanje u procesima interne i eksterne selekcije, regrutacije i zapošljavanja. Također, obuhvaća i praćenje tržišta rada, održavanje i ažuriranje baze kandidata, izradu periodičnih i godišnjih izvješća i brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Ako ste zainteresirani, prijavite se klikom na link. 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Popularni Članci