OBJAVLJENE KANDIDACIJSKE LISTE Oni su kandidati za predsjednike i članove gradskih kotara i mjesnih odbora

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović/DD
Izborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća jedinica mjesne samouprave Grada Dubrovnika objavilo je valjane kandidacijske liste u kojima su navedeni kandidati za predsjednike i članove gradskih kotara i mjesnih odbora. 

Za članove Gradskog kotara Grad, natjecat će se liste HDZ-a, HSLS-a i Hrvatskih suverenista te  'Srđ je Grada'. Nositelj liste je Gordan Špero odnosno Marin Krstulović. 

Za GK Gruž, liste su predali HDZ, HSLS i Hrvatski suverenisti (nositelj liste Stjepan Đurčić), HSU (nositeljica Jasminka Kreso), SDP (nositelj Ivica Didić), KLGB Tihomir Oreč  (nositelj Tihomir Oreč) i KLGB Marijo Anđelić (nositelj Marijo Anđelić). 

Za GK Komolac, liste su predali HDZ (nositelj Mario Glegj), KLGB Tomo Kristović (nositelj Tomo Kristović) i KLGB Tomislav Vuletić (nositelj Tomislav Vuletić). 

Za GL Lapad, natjecat će se lista HDZ-a i HSU-a (nositelj Paulo Miloglav), SDP-a (nositeljica Tatjana Šimac Bonačić) i KLGB Anamarija Miletić (nositeljica Anamarija Miletić). 

Za GK Mokošica, liste su predali lista HDZ-a i HSLS-a (nositelj Boris Čikato), KLGB Antonia Knežević (nositeljica Antonia Knežević), KLGB Katarina Šilje (nositeljica Katarina Šilje). 

Za GK Montovjerna natječu se lista HDZ-a i HSLS-a (nositelj Ariel Žitković), HSU-a (nositeljica Zdravka Kulaš), SDP-a (nositeljica Snježana Čustović) i KLGB Lado Pletikosić (nositelj Lado Pletikosić). 

Liste za GK Pile - Kono predali su HDZ i Hrvatski suverenisti (nositeljica Katarina Doršner), HSU (nositeljica Olga Muratti), KLGB Dubravka Garić (nositeljica Dubravka Garić), KLGB Maro Kristić (nositelj Maro Krstić), KLGB Vlado Radovčić Picula. 

Za GK Ploče iza Grada liste su predali lista HDZ-a i HSLS-a (nositelj Đani Banovac) i KLGB Srđan Obrad (nositelj Srđan Obad). 

Što se tiče mjesnih odbora, liste je uglavnom predao samo HDZ; nositelj liste za MO Bosanka je Velibor Puzović, za Brsečine Maro Bošković, za Dubravicu Pero Stjepović, za Gromaču Marko Radiš, za Kliševo Tonći Vuleša, za Koločep Ivo Kisić, za Lopud Milo Obuljen, za Ljubač Luko Musladin, za Mravinjac Pero Milković, za Mrčevo Luka Lučić, za Orašac Srđan Margaretić, za Osojnik Mario Čoro, za Riđicu Ivo Ljubišić, za Suđurađ Ivo Karić, za Trsteno Antun Bošković. 

Iznimke su MO Luka Šipanska i MO Zaton. Tako kandidate za MO Luka Šipanska, uz HDZ čiji je nositelj liste Zvonimir Koporčić, imaju i DUSTRA (nositelj Marin Murati) te HSU (nositelj Božo Brajević), a za MO Zaton natječu se lista HDZ-a i HSU-a (nositelj Emilio Puljizević) te KLGB Vicko Vodnica (nositelj Vicko Vodnica). 

OVDJE pogledajte popis svih kandidata na listama kandidata za predsjednike i članove gradskih kotara i mjesnih odbora. 

Popularni Članci