'

NAJUSPJEŠNIJI PODUZETNICI U ŽUPANIJI Oni su dobitnici priznanja Zlatna kuna i Dubrovačka vidra (FOTOGALERIJA)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Svečana sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Dubrovnik održana je danas u hotelu Lapad gdje su najuspješnijim poduzetnicima dodijeljene plakete Zlatna kuna i Dubrovačka vidra. 

Plaketom Zlatna kuna za najuspješnije trgovačko društvo nagrađeni su u kategoriji:

- malo trgovačko društvo: Mali Dubrovnik d.o.o. (nominirani Crocum d.o.o. i Barović trade d.o.o.)

- srednje trgovačko društvo: Hotel Lapad d.o.o. (nominirani Platanus d.o.o. i Luka Dubrovnik d.d.)

- veliko trgovačko društvo: Texo Molior d.o.o. (nominirani Luka Ploče d.d. i Jadranski luksuzni hoteli)

Priznanja Dubrovačka vidra za poseban doprinos razvoju poduzetništva Dubrovačko-neretvanske županije primili su Almel Dubrovnik d.o.o., Auto Agent d.o.o., Bambola MD d.o.o., Libertina d.o.o..

Priznanja za dugogodišnje uspješno poslovanje i doprinos hrvatskom gospodarstvu primili su: Radež d.d. za 70 godina postojanja, Dubrovačke ljetne igre za 75 godina postojanja te Hotel Lapad d.o.o. za 110 godina postojanja.

"Rezultati su iznenađujuće dobri, kada govorimo o gospodarstvu DNŽ. Vidimo koliko je ono 'žilavo' bez obzira na promjene i izazove koji su se dogodili u posljednje vrijeme. Svi smo svjesni geostrateške pozicije i novih zakonskih izmjena u kratkom roku, kao i promjena trendova, pogotovo na turističkom tržištu i u takvim okolnostima se zaista jako teško snaći, a iznad svega uspješno poslovati. Upravo danas slavimo rezultate upravo onih koji su se znali snaći u svom sektoru", kazala je predsjednica ŽK Dubrovnik Nikolina Trojić.

"Pri odabiru plakete Zlatna kuna vodimo se financijskim kriterijima, njih je 21, a njima već treću godinu zaredom dodajemo i kriterij održivosti i odnosu prema zaposlenicima, društvu i ekologiji", dodala je Trojić te čestitala svim dobitnicima.

Popularni Članci