MESARI, POSLOVOĐE, LJUBITELJI PISANE RIJEČI Pogledajte ponudu poslova u Dubrovniku i županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Elektro-Team d.o.o. zapošljava elektoinstalatera-elekromontera (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok za prijavu je 30.11.2021. Posao obuhvaća održavanje javne rasvjete. Kandidat mora imati završenu elektro struku i vozačku dozvolu C kategorije. Predviđena plača je od 7000 do 10000 kuna. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

TOMMY d.o.o. traži mesara (m/ž). Mjesto rada je Vela Luka. Prijave se zaprimaju do 03.12.2021. Kandidat mora imati završenu četverogodišnju srednju školu i 6 mjeseci radnog iskustva. Više informacija za prijavu saznajte ovdje.

VIVA d.o.o. traži djelatnika (m/ž) u proizvodnji. Mjesto rada su Grude, a rok za prijavu je 24.12.2021. Poslodavac traži 2 radnika sa završenom srednjom školom koji će biti primljeni za rad na sezonskom poslu. Kako se privaiti saznajte ovdje.

Ugostiteljski obrt konoba „Portun“ traži roštilj majstora (m/ž). Mjesto rada je Potomje 31.01.2022. Kandidat mora imati trogodišnje radno iskustvo za pečenje na grillu (drva), a poslodavac će mu osigurati smještaj i hranu. Podatke za prijavu potražite na linku.

STUDENAC d.o.o. zapošljava poslovođu prodavaonice (m/ž) u Lovištu. Kandidat će biti zadužen za osiguravanje neometanog rada poslovnice. Prijave se zaprimaju do 30.11.2021. Više informacija za prijavu potražite na linku.

KONO d.o.o. traži hostesu (bukericu) za restoran u Dubrovniku. Poslodavac traži dvije radnice sa završenom četverogodišnjim srednjom školom ili višom stručnom spremom i 1 godinom radnog iskustva. Radna pozicija obuhvaća poslove prodaje i promocije restorana. Prijaviti se možete do 12.12.2021., a podatke za prijavu pronađite na linku.

PRIMA NAMJEŠTAJ zapošljava logističara (m/ž) u maloprodaji – monter. Mjesto rada je Opuzen,  rok za prijavu je 05.12.2021. Kandidat mora biti spreman na terenski rad, a posao uključuje pripremu robe za dostavu i montažu, montiranje namještaja u izložbenom prostoru i kod kupaca te brigu za kvalitetu obavljene montaže. Podatke za prijavu saznajte ovdje.

Camaloon zapošljava content writer for UK market (m/f). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuje priprema dobro strukturiranih skica sa smjernicama SEO-a pomoću sustava za upravljanje sadržajem, lektoriranje i uređivanje objava na blogu  te koordinacija s marketinškim i dizajnerskim timom. Prijave traju do 11.12.2021. i zaprimaju se putem linka.

AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijave se zaprimaju do 02.12.2021. putem linka.

Employment Outsourcing traži call center sales specialist with croatian and english – remote job (m/f). Prijaviti se možete do 29.11.2021. Radna pozicija zahtijeva kontaktiranje klijenata sa izgradnjom dobrih odnosa i povjerenja te istraživanje potreba kupaca i savjetovanje u području ponuđenih proizvoda. Prijave se zaprimaju putem linka.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u potražnji!

Popularni Članci