KOMEMORACIJA ZA GORANA VIOLIĆA 'Bio si dobar, pošten, vedar i nasmijan, takvog ćemo te se sjećati'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U Gradskoj vijećnici održana je Komemoracija za pročelnika Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Dubrovnik Gorana Violića, koji je preminuo prošlog tjedna nakon duge i teške bolesti.  Na Komemoraciji su se okupili obitelj, prijatelji i mnogobrojni suradnici pokojnog Gorana Violića, kojega će, kako je istaknuto, pamtiti kao dobrog i vrijednog čovjeka koji je iza sebe ostavio trag.

Pročelnica UO za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Anita Burić, ispred Grada Dubrovnika, istakla je njihovu višegodišnju uspješnu suradnju na području civilne zaštite i spašavanja. Rekla je kako će ga  pamtiti kao dobrog, poštenog, vedrog i nasmijanog čovjeka koji je do zadnjeg trenutka uvijek bio spreman pomoći drugima.

Župan Nikola Dobroslavić istaknuo je kako Goran Violić nikoga nije želio opterećivati sa svojom bolešću te kako mu je žao što je Bog odlučio da takav čovjek mora otići. 'Hvala ti Gorane za sve što si učinio za nas. Sjećat ćemo te se po dobru. Neka ti je laka hrvatska zemlja,' rekao je župan Dobroslavić.

 Na komemoraciji je govorio i ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Jadran Perinić koji je istaknuo Violićevu izrazito stručnost i pedantnost u radu, kao i sposobnost održavanja međuljudskih odnosa.

Stjepan Simović,  vatrogasni zapovjednik također je rekao kako je Violić svaku stvar u svom poslu želio odraditi do savršenstva, ali iako je bio predan poslu, obitelj i vjera u Boga bili su mu na prvom mjestu.

Počivao u miru!

Popularni Članci