TRAŽITE POSAO? Provjerite koji su otvorene pozicije u Dubrovniku i okolici

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Bio Sculpture d.o.o. zapošljava prodavača/predstavnika (m/ž) u Župi Dubrovačkoj. Glavne odgovornosti koje vas očekuju na ovom poslu uključuju direktnu i telekomunikacijsku prodaju, prezentiranje proizvoda, rad na blagajni, inventuru, brigu o urednosti i čistoći radnog prostora. Potrebne su vam izražene komunikacijske i prodajne vještine te jednogodišnje iskustvo. Prijavite se.

International Outsourcing Services d.o.o.  traži vrijedne odgovorne i ljubazne osobe za sezonski posao sobarice (m/ž) u hotelu visoke kategorije u Dubrovniku. Bit će vam osiguran smještaj, topli obrok, uniforma, a očekuje vas i uredna isplata prekovremenih sati kroz stimulacije i dodatke na plaću. Mjesečna primanja: od 4.000 kn do 5.000 kn – prijavite se!

Bubamara sve za djecu d.o.o., specijalizirano poduzeće koje se bavi prodajom proizvoda za djecu i trudnice, zapošljava prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Glavne odgovornosti uključuju informiranje i usluživanje kupaca, slaganje robe, deklariranje i označavanje proizvoda, rad na blagajni. Nudi vam se rad u uigranom i prijateljskom timu, a edukacija, plaćeni troškovi prijevoza te brojne novčane stimulacije poput božićnice, regresa, dara za djecu, samo su dodatni benefiti koji vas mogu ponukati da se javite na ovaj natječaj.  Kliknite na posao.hr za više informacija.

Jet2.com Limited, poznatiji kao Jet2, britanska je niskotarifna zrakoplovna tvrtka koja obavlja redovite i čarter usluge. Za svoj tim u Dubrovniku zapošljava na dvije pozicije: Customer Helper - Station Co-ordinator - DBV (m/ž) i Customer Helper - Duty Manager - DBV (m/ž). Očekuju vas izazovna zarada, brojni treninzi i odlična atmosfera u timu. Okušajte svoju sreću klikom na posao.hr.  

Enesys S.R.O. traži osobu kvalificiranu za kapetana na brodu (m/ž). Rad se obavlja u ozbiljnom poduzeću, koje posluje nekoliko godina, a potrebna vam je tek godina dana iskustva. Očekuje vas održavanje i upravljanje brodom i opremom, poput sidra, konopa za vezivanje, čelične užadi i druge opreme. Ako ste završili srednju stručnu školu i u dobroj ste kondiciji, možda već sutra budete radili kod ovog poslodavca - prijavite se.

Direct Booker d.o.o., najbrže rastuća agencija za privatni smještaj u regiji i treća najbrže rastuća tvrtka u Hrvatskoj, prema uglednom poslovnom časopisu „Lider“, zapošljava na dvije pozicije u Dubrovniku. Nedostaju programski inženjer -  senior (m/ž) i programski inženjer – junior (m/ž). Trenutno je u timu 45+ ambicioznih i entuzijastičnih profesionalaca, koji svojim znanjem i iskustvom pomažu firmi da u svom portfelju upravlja s više od 6 000 smještajnih jedinica. Ukoliko vas zanima rad u ovom dinamičnom okruženju, znate što vam je činiti – kliknite na brzu prijavu za odabrano radno mjesto.   

thyssenkrupp Dizala d.o.o., jedan je od vodećih proizvođača inovativnih rješenja za područje vertikalnog i horizontalnog transporta - projektira, proizvodi, isporučuje i servisira raznovrsna dizala, pokretne stepenice i trake. Trenutno je u potrazi za više servisnih tehničara za dizala/servisera dizala (m/ž) u Dubrovniku. Osnovni uvjeti za prijavu na ovaj posao uključuju SSS – za mehatroničara, odnosno SSS elektrotehničkog, elektroničkog ili strojarskog smjera, kao i osnovno poznavanje engleskog jezika te vozačku dozvolu B kategorije. Prijave putem portala posao.hr zaprimaju se do 22.06.

MPG d.o.o. zapošljava unapređivača prodaje (m/ž) u Dubrovniku. Glavne aktivnosti na ovom poslu uključuju brigu o zalihama, kao i punjenje i slaganje redovnih polica te kontolu optimalnog izgleda police. Poželjno je jednogodišnje iskustvo u ovom poslovnom području, komunikativnost, kao i poznavanje rada na računalu (Excel, Word, e-mail). Iako je riječ o sezonskom poslu, nudi vam se mogućnosti nastavka rada i van sezone. Detaljnije doznajte klikom na link.  

Lagune Trade zapošljava računovodstveno – knjigovodstvenu referenticu (m/ž) u Dubrovniku. Uvjeti za prijavu uključuju srednju stručnu spremu iz ekonomskog smjera, poznavanje financijskog, administrativnog i računovodstveno-knjigovodstvenog poslovanja. Od kandidata se očekuje brzo i efikasno savladavanje poslovnih zadataka, kao i profesionalan pristup prema kolegama, korisnicima i dobavljačima. Ukoliko se pronalazite u opisu – prijavite se.

China Road and Bridge Corporation, velika je inozemna poslovna platforma društva China Communications Construction Company, koje ima podružnice i urede u gotovo 60 zemalja i regijama u Aziji, Africi, Europi i Americi.  Za svoju glavnu podružnicu u Hrvatskoj zapošljava voditelja radova elektrotehničke struke (m/ž) u mjestu Komarna. CRBC se većinom bavi ugovaranjem, ulaganjem, razvojem i upravljanjem projektima vezanima uz ceste, mostove, pomorske luke, željeznice, zračne luke, tunele, nekretnine i industrijske parkove. Ukoliko vas zanima o kakvom je natječaju riječ, ne propustite kliknuti na link.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Popularni Članci