'

Jadrolinija se oglasila zbog ljutih obožavatelja Olivera: 'Žao nam je...'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Vela Luka već tradicionalno dočekuje obožavatelje Olivera Dragojevića na koncertu njemu u čast, a početak cijele manifestacije je plovidba trajekta od Splita do Vela Luke na kojem Ante Gelo i prijatelji zasviraju. Iako se to inače radilo na trajektu koji isplovljava iz Splita u 17.30, prije nekoliko dana je Jadrolinija odlučila promijeniti termin te obavijestila svoje korisnike da će koncert biti u 18 sati, na dodatnoj liniji. 

Međutim, obožavateljima Olivera ta vijest nije dobro sjela. Na društvenim mrežama pisali su da mjesecima planiraju taj događaj, a neki putuju i iz drugih zemalja, pišu 24sata. 

Oko svega se sad oglasila i Jadrolinija. 

- Iznimno nam je žao što su putnici unaprijed kupili kartu za liniju Split-Velka Luka za polazak na dan 26.7. u 17.30 sati. No, kako je brod imenom Oliver uključen u održavanje državne brodske linije u svibnju, bilo je logično da se prijevoz glazbenika organizira upravo navedenim brodom te je uvedeno dodatno putovanje u 18.00 sati. Slijedom toga postalo je neupitno da će se spontana svirka u čast Olivera, velikana hrvatske glazbe, šestu godinu zaredom, održi upravo na brodu koji nosi njegovo ime - stoji u priopćenju.

- Svjesni smo velike želje ljudi da prisustvuju spontanoj svirci glazbenika na našem brodu, ali Jadrolinija primarna zadaća je prijevoz putnika i vozila od kopna do hrvatskih otoka. Sigurno smo a će zaljubljenici u lik i djelo velikog nam Olivera, koji su kupili karte za oba putovanja na dan 26.7. svakako uživati u višednevnoj manifestaciji 'Trag u beskraju' koja se održava u Veloj Luci - dodali su. 

Popularni Članci