test

FABRIS, MILAN, KLEŠKOVIĆ... Evo tko je sve na čelu općinskih organizacija HDZ-a

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Danas, 17. listopada održani su unutarstranački izbori u Hrvatskoj demokratskoj zajednici na kojima su članovi stranke, po načelu jedan član-jedan glas, birali vodstva općinskih, gradskih i županijskih organizacija.

Za novog predsjednika HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije izabran je Blaž Pezo, za potpredsjednike Joško Cebalo, Đuro Lonza, Roberto Krile i Dalibor Milan.

Uz županijsko predsjedništvo, članovi Hrvatske demokratske zajednice birali su vodstva u ukupno 21 općinskoj i gradskoj organizaciji. 

Tako je za predsjednika GO HDZ-a Dubrovnik izabran Mato Franković, Korčule Andrija Fabris, Metkovića Dalibor Milan, a Opuzena Ivan Vodanović.

Što se tiče općinskih organizacija, u Konavlima će i sljedeće četiri godine na čelu HDZ-a biti Ivo Simović, u Župi dubrovačkoj Lovorko Klešković, a u Dubrovačkom primorju Nikola Knežić. Za predsjednika OO HDZ-a Slivno izabran je Smiljan Mustapić, Kule Norinske Nikola Batinović,  Pojezerja Borislav Dominiković, a Zažablja Maja Vrnoga. Stonsku općinsku organizaciju sljedeće četiri godine vodit će Frano Vlašić, u Janjini predsjednik ostaje Vlatko Mratović, u Trpnju je izabran Tonči Jelaš , a u Orebiću Tomislav Ančić. Članovi HDZ-a općine Mljet za predsjednika su izabrali Điva Marketa, a u općini Lastovo Anitu Jančić Lešić. Anto Bezek izabran je na čelo općinske organizacije Lumbarda, Miroslav Pecotić u Smokvici, Franciska Jurišić Bačić u Blatu, a Tatjana Vučetić u Veloj Luci.

Predsjedništvo županijske organizacije HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije ovim putem ističe kako će nastaviti kontinuirano raditi na poboljšanju kvalitete života svih naših sugrađana, ali i nastaviti preuzimati odgovornost na našu najjužniju i najljepšu hrvatsku županiju. Hrvatska demokratska zajednica i svi njeni članovi pokazali su kako znaju prepoznati kvalitetne projekte i programe, kako znaju marljivo i vrijedno provoditi značajne investicije te uvijek biti tu za svakog pojedinca. Takav rad prethodnog, ali i novoizabranog vodstva će se nastaviti jer naši sugrađani i svi članovi to su prepoznali i nagradili na zadnjim lokalnim izborima na kojima je Hrvatska demokratska zajednica pokazala i dokazala kako je najjača politička opcija u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, ali i cijeloj Hrvatskoj.

Novoizabrano vodstvo HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije i ovim putem zahvaljuje svim članovima koji su danas izašli na birališta na ukazanom povjerenju koje zasigurno neće biti iznevjereno.

Popularni Članci