Tri djelatnice Doma za starije na Grudi pozitivne na koronavirus, svi korisnici su negativni

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Facebook
Tri djelatnice Doma za starije Konavle pozitivne su na koronavirus. Načelnik Općine Konavle Božo Lasić na svom Facebook profilu objavio je detalje ove situacije.

"Osjećam dužnost obratiti vam se danas nakon što je koronavirus ušao u Dom za starije na Grudi. Želim istaknuti kako je odmah po saznanju o dvije zaražene djelatnice od kojih je jedna bila na godišnjem odmoru, a druga u procesu rada odmah obavljeno testiranje svih korisnika i djelatnika/ca. Na sreću svi korisnici su negativni, a test je pokazao da je još jedna djelatnica pozitivna na koronavirus kao kontakt jedne od prve dvije zaražene.

Moja puna podrška ide u ovim trenutcima ravnateljici Doma Luci Pušić i svim djelatnicama i djelatnicima. Nemam ni trunku sumnje da će se s ovom situacijom uspješno nositi, a želim ovom prilikom istaknuti i kako je ovo prvi slučaj zaraze COVID-19 u našem Domu što je rezultat napora koje je ravnateljica napravila zajedno sa svim osobljem od samog početka pandemije", napisao je načelnik Konavala Božo Lasić.

Popularni Članci