test

DUBROVČANIN O OPROŠTAJU Joković: Pričekajmo još ove dvije utakmice

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija nije se uspjela plasirati u polufinale olimpijskog turnira u Tokiju, u četvrtfinalu je bolja bila Mađarska s 15:11.

Hrvatski vaterpolisti tako neće nastaviti niz osvajanja olimpijskih odličja nakon zlata u Londonu 2012. i srebra u Rio de Janeiru 2016, piše Index.

''Nemam što puno reći, sve se vidjelo na utakmicu. Nismo držali ritam koji smo imali na početku utakmice, dosta smo fizički pali. Igrač više nam je bio bezidejan. Nismo bili pokretni u obrani, previše smo prostora ostavljali njihovim šuterima. To nas je na kraju koštalo. Veliko razočarenje i veliki podbačaj. Mađarska je zasluženo ušla u polufinale'', kazao je Maro Joković pa je dodao:

''Nagy je skinuo četiri-pet zicera s dva metra i pokazao kakva je klasa. Svatko tko razbrani golmana, nije mu lako, kažem, Mađari su zasluženo ušli u četvrtfinale. Još uvijek sam pod dojmom ove utakmice pa ne bih o drugim planovima, imamo odigrati još dvije besmislene utakmice za plasman pa ćemo onda pričati o eventualnim oproštajima.''

Popularni Članci