ZAPOŠLJAVAJU HOTELI, DOM ZDRAVLJA, AGENCIJE Ovo su aktualni poslovi na tržištu rada u Županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Korčulanska agencija za nekretnine „Andreis“, u 8 godina svog postojanja postala je prepoznatljiv brend grada i otoka Korčule, kao i Južne Dalmacije. Zbog povećanog obima posla, zapošljava agenta za promet nekretnina (m/ž). Novoj kolegici ili kolegi nudi se početna plaća u rasponu od 6.000 kn do 7.000 kn, kao i brojni bonusi za uspješnu prodaju uz predivan pogled na more iz ureda. Najviše ćete kontaktirati postojeće potencijalne klijente i organizirati prodajne aktivnosti. Ako ste motivirani za ovaj posao, znate što vam je činiti – prijavite se.

RÖFIX d.o.o. Hrvatska, regionalni je član FIXIT GRUPPE i jedna je od vodećih tvrtki u industriji građevinskih materijala. U svrhu ostvarenja daljnjih, ambicioznih ciljeva, za svoj uspješni prodajni tim, u podržnici tvrtke u Pojatnom, traži pojačanje i zapošljava vozača kamiona (m/ž). Glavne odgovornosti obuhvaćaju obavljanje prijevoza robe po nalogu pretpostavljenog, utovar i istovar robe, obavljanje poslova vezanih uz tehničku ispravnost i održavanje vozila i brojne druge zadatke. Potrebna vam je završena srednja škola, vozačka dozvola C i E kategorije, potvrda o nekažnjavanju te trogodišnje radno iskustvo. Prijavite se klikom na brzu prijavu.

Adria Grupa d.o.o. ima raspisan natječaj za specijalista korisničke podrške (m/ž) koji će raditi od kuće. Osnovna zadaća pružanje je podrške klijentima putem telefona ili e-maila. Potreban je veći broj ljudi, kao i visoka razina znanja engleskog jezika u govoru i pismu te dobra informatička pismenost. Kako se možete prijaviti? Saznajte klikom na link.

Studenac, maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije, u Dubrovniku, na Mljetu, Korčuli i Pelješcu, traži veći broj djelatnika za radno mjesto prodavača (m/ž). Osnovne poslovne zadaće uključuju izlaganje robe, kontrolu kvalitete robe, rad na blagajni, brzo i točno izvršavanje zadanih poslova te izraženu ljubaznost prema kupcima. Koje uvjete trebate zadovoljiti da biste se uklopili u ovaj natječaj? Provjerite u oglasu.

Tempus Octo d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje, traži vozača kamiona C1 i E kategorije (m/ž) za vožnju na rutama Slovenija – Španjolska i Hrvatska – Španjolska. Tvrtka je specijalizirana za prijevoz međunarodne špedicije, a nudi vam se mogućnost stalnog zaposlenja. Ukoliko biste voljeli odmah otpočeti s ovim poslom – prijavite se.

Profesio d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju, za potrebe klijenta traži tesara (m/ž) koji će raditi za plaću od 7.000 kn do 9.000 kn te pomoćnog radnika na prijemu ambalaže (m/ž). Provjerite oba natječaja na linku i na vrijeme aplicirajte.

Građa d.d., jedna od vodećih hrvatskih trgovina materijala za gradnju, u Dubrovniku zapošljava na impresivnih 9 pozicija. Prodavač (m/ž) i vozač viličara/skladištar (m/ž) traženi su kadrovi, a prijave se zaprimaju do 15.01.2020. U 8 prodajnih centara (Dubrovnik, Hvar – Stari Grad, Opuzen, Rijeka, Šibenik, Solin, Zadar i Zagreb) nalazi se bogat asortiman provjerenih domaćih i inozemnih proizvoda vrhunske kvalitete, pa ukoliko želite upotpuniti ovaj tim, nemojte ni trenutka razmišljati, prijavite se.  

Cammeo Franšiza d.o.o. zapošljava taksi vozača (m/ž) u Dubrovniku. Troškovi za najam vozila, održavanje i gorivo, na teret su poslodavca, a on vam također nudi i subvencije za organizaciju smještaja. Vožnja se zaprima putem call centra i aplikacije, pa ukoliko ste 'zagrizli' za ovaj natječaj, kliknite na link za više informacija i prijavite se u roku.

Hotel Libertas Dubrovnik s 5 zvjezdica, dio je međunarodnog lanca luksuznih hotela Rixos grupe, koja svakim danom bilježi rast poslovanja kao izravni rezultat dinamičnog, fleksibilnog i proaktivnog strateškog upravljanja. Želite li biti dijelom motivirajuće sredine u kojoj ćete u potpunosti razviti svoj potencijal, a zadovoljavate uvjete natječaja za nadzornika sobara (housekeeping supervisora) (m/ž) - prijavite se i postanite dio ovog uspješnog tima.

Dom zdravlja Metković zapošljava voditelja medicinsko-biokemijskog laboratorija (m/ž). Uvjeti su za prijavu završen integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij medicinske biokemije ili položen specijalistički ispit iz medicinske biokemije, kao i položen stručni ispit uz odobrenje za samostalan rad (licenca) i poznavanje rada na računalu (Excel i Word). Potrebno vam je tek jednogodišnje radno iskustvo – prijavite se.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Popularni Članci