Ako tražite posao, evo dobrih prilika u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 Stari ribar zapošljava pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž). Mjesto rada je Lovište. Rok prijave je 3.4. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

Arheološki muzej Narona zapošljava voditelja računovodstva (m/ž) u mjestu Vid. Prijave su otvorene najkasnije do 2.4. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Traži se visoka stručna sprema. Provjerite detalje na linku.

Matić Comercce II zapošljava vozača teretnog motornog vozila – kamiona (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 16.4. Potrebna je vozačka dozvola C i E kategorije za prijevoz i dostavu robe. Provjerite kako ostvariti prijavu.

Explore Dubrovnik u potrazi su za skiperom (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 2.4. Potrebno je više osoba za rad i traži se radno iskustvo od godine dana. Potrebne su komunikativne i entuzijastične osobe, aktivne, one koje vole biti u prirodi. Traži se poznavanje engleskog jezika. Prednost donosi iskustvo u vožnji gliserom i posjedovanje C kategorije. Potražite kako ostvariti prijavu ovdje.

Jure Dubrovnik traži skladišnog radnika (m/ž) i vozača dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Komolac. Poslodavac nudi zajednički smještaj, a potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Rok prijave je 12.4. Potražite kako aplicirati.

Vina Terra Madre d.o.o. traži radnika u kušaoni vina (m/ž) u Komarni. Prijave su otvorene do 31.3. Potrebno je posjedovanje vozačkog ispita B kategorije. Posao se sastoji od prezentacije i promocije vina, posluživanja vina u vinariji, komunikacije s gostima i ostalo. Provjerite kako aplicirati.

Ideal gradnja d.o.o. traži tesara krovopokrivača (m/ž). Potrebno je više izvršitelja za rad. Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 31.3. Potrebna je minimalno godina i pol radnog iskustva. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite više o ovome poslu putem linka.

My Way Plus d.o.o. traži djelatnika na pultu turističke agencije (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 31.3. Potrebno je poznavanje engleskog jezika, a poznavanje drugog stranog jezika donosi prednost. Potražite kako aplicirati putem linka.

Metropolis d.o.o. zapošljava barmena (m/ž). Traži se više osoba za rad. Mjesto rada je Dubrovnik. Rok prijave je 15.4. Postoji mogućnost stalnog  zaposlenja i dogovora oko osiguravanja smještaja. Potražite ovdje kako aplicirati.

Halo net d.o.o. traže tehničara telekomunikacija (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 4.4. Potrebno je više osoba za rad. Detalje o prijavi pronađite ovdje.

Popularni Članci