ZASTRAŠUJUĆ PRIZOR Žena šamara bebu u kolicima (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Instagram/ScreenShot
Snimka koja je navodno nastala u Novom Sadu, širi se munjevito brzo društvenim mrežama. Na videu se vidi žena koja na pješačkom prijelazu vezuje dijete u kolicima, nakon čega ga snažno udari nekoliko puta.

Video je podijelila Instagram stranica 192_rs, a u opisu stoji kako majka tuče dijete u kolicima na semaforu u Novom Sadu.

View this post on Instagram

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

U komentarima su, očekivano u većini, zgroženi ljudi koji osuđuju ovakvo ponašanje, za ženu kažu kako se "ne može nazvati majkom" i da je "zlostavljačica koju treba uhapsiti".

Jedan od zgroženih korisnika Instagrama je napisao: "I onda se pitam kada dijete bude odraslo, zašto je ubilo majku i oca ili koga već".

Nažalost, još uvijek ima onih koji opravdavaju fizičko nasilje nad djecom, pa tako jedan komentar glasi: "A što je trebala, pustiti ga da odbija da ga zaveže u kolica".

Naravno, ništa ne može proći bez onih kojima je 'batina iz raja izašla', pa tako stoji jedan komentar: "Ne opravdavam, ali tko od nas nije dobijao batine od roditelja, pa i profesori su šamarali u osnovnoj školi".

Popularni Članci