Mislite da gosti s kruzera ne troše previše? E pa ovaj je Amerikanac napravio sjajnu besplatnu reklamu za Dubrovnik (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Wolters World
Wolters World naziv je popularnog Youtube kanala svjetskog putnika koji dijeli iskrene savjete s putovanja s posebnim osvrtom na stvari koje turisti ne bi trebali raditi kada posjećuju različite zemlje ili gradove.  

Tako 'Wolters World' opisuje pratiteljima svoga kanala što se ne preporučuje raditi u nekoj od svjetskih destinacija dajući tako korisne savjete za sve buduće posjetitelje. Wolter je nedavno kao gost s kruzera posjetio i Dubrovnik koji ga je oduševio kulturom, hranom, šetnjom po zidinama, plažama i ostalim znamenitostima.

"Ne zaboravite nabaviti dobru obuću za šetnju jer je pločnik sklizak kad je mokar", jedan je od savjeta koje je naveo, a istaknuo je i zamjenu novaca u kune što je osnovna valuta plaćanja u Hrvatskoj. Osim savjeta pohvalio je dubrovačke muzeje, crkve kao i hranu i piće, a sve je popraćeno kadrovima grada. Video je objavljen u subotu, a već ima preko 14 tisuća pregleda što je velika reklama za Dubrovnik.

Iako su gosti s kruzera često stigmatizirani da stvaraju gužve i ne troše dovoljno, ovaj Amerikanac je videozapisom napravio veliku besplatnu reklamu za Dubrovnik koja se inače plaća nekoliko tisuća kuna.

A. Čakić

Popularni Članci