test

Oglasila se Splićanka koja je bila zadnji kontakt nestalog: 'Kajem se što se nisam javila Mateju'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Potraga za nestalim Matejem Perišem traje već 20 dana, a informacije koje kolaju o toj večeri i dalje su prilično oprečne. Novo svjetlo na istragu bacio je podatak da je Periš kobne večeri u više navrata pokušavao ostvariti kontakt sa Majom S., Splićankom koja je u to vrijeme također boravila u Beogradu, ali ne sa Matejevim društvom, piše Nova.rs.

Ona je Beograd stigla prije Periša, a prema pisanju nekih medija riječ je o djevojci koja redovno posjećuje noćne klubove i beogradske kafiće, te se vjerovalo da ju je Periš upravo zbog toga i kontaktirao, vidjevši na društvenim mrežama da je u Beogradu.

Nakon što je informacija da je ona Matejev posljednji kontakt izašla u javnost, ugasila je profile na društvenim mrežama i povukla se, sve do sada. Kako kaže Maja S., sada se kaje jer se nije javila na Perišev poziv.

'Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavijestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gdje da idu i što da rade", rekla je Maja S. emisiji 'Eksploziv' na TV Prva koja će se emitirati večeras.

Ovo je prvi put da je Splićanka izašla u javnost i rekla bilo što o Periševom nestanku. Prethodno su se pojavile informacije da se Maja S. i Matej Periš poznaju godinama.

Podsjetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. prosinca nakon što je istrčao iz kluba 'Gotik' u beogradskoj u Beton hali. Njegovo daljnje kretanje pratile su sigurnosne kamere te je utvrđeno da je trčao beogradskim ulicama iako ga nitko nije jurio. Samo je u jednom trenutku pokušao zaustaviti taksi, a onda je produžio do restorana Savanova gdje mu se gubi svaki trag.

Popularni Članci