test

ODLIČNA PROMOCIJA U Dubrovniku 600 južnokorejskih gostiju i influencera

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U organizaciji Unilinea, vodeće destinacijske menadžment kompanije u Hrvatskoj i regiji, Dubrovnik je posljednjih dana posjetilo više od 600 najuspješnijih prodajnih predstavnika kompanije iz Južne Koreje.

Program ovog ekskluzivnog Incentive putovanja pod nazivom Romantic Croatia, Diamond Invitation obuhvatio je najbolju ponudu hrvatske gastronomije, kulture i tradicije, a ovo je još jedna potvrda da je Dubrovnik na južnokorejskom tržištu prepoznat kao premium destinacija.

''Incentive putovanja iznimno su važna za hrvatski turizam, a dolazak  grupe južnokorejskih turista odličan je znak za nadolazeću predsezonu, kako za Dubrovnik, tako i za cijelu Hrvatsku. Od pojave pandemije koronavirusa, gosti iz ovog dijela svijeta nisu posjećivali Hrvatsku, međutim ovog ljeta su u našu zemlju počeli stizati prvi turisti iz Južne Koreje, koji su našu zemlju prepoznali kao iznimno sigurnu destinaciju. Interesa za putovanja u Hrvatsku sve je više, a posebno za ovu vrstu turističke ponude.'', izjavila je Martina Tomić, voditelj prodaje u Unilineu.

Među gostima koji su u Dubrovnik sletjeli Korean Air privatnim charterom bili su i deseci južnokorejskih influencera, koji će promoviranjem Hrvatske na društvenim mrežama, zasigurno potaknuti dodatni interes gostiju iz Južne Koreje. Gosti iz Južne Koreje destinaciju biraju prema lifestyleu i kulturi, a Hrvatsku su prepoznali kao iznimno sigurnu destinaciju, vrhunske gastronomske i kulturne ponude.

Podaci iz razdoblja prije pandemije su pokazivali koliko je važno emitivno tržište Južna Koreja. Prije pandemije, 2019.godine, u Hrvatsku je došlo više od 400.000 turista iz Južne Koreje, koji su ostvarili preko 511.000 noćenja.

Popularni Članci