MSC Cruises otkazao krstarenje broda MSC Grandiosa, nadaju se polasku 24. siječnja

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: MSC krstarenja
Kao rezultat produženja restriktivnih mjera koje se odnose na kretanja unutar Italije kako je utvrđeno najnovijom uredbom talijanske vlade koja onemogućuje pristup i korištenje ukrcajnih luka do 15. siječnja, MSC Cruises je danas najavio da je primoran otkazati krstarenje broda MSC Grandiosa s polaskom iz Genove 10. siječnja te, iz predostrožnosti, krstarenje s polaskom 17. siječnja. Kao rezultat navedenog, prvo krstarenje broda MSC Grandiosa nakon privremene obustave plovidbe zbog uvođenja spomenutih mjera tijekom blagdanskog razdoblja bit će 24. siječnja s polaskom iz Genove.

"Perjanica flote kompanije MSC Cruises nastavit će sa svojim redovnim tjednim krstarenjima isplovljavajući iz Genove svake nedjelje i posjećujući talijanske luke: Civitavecchiju, Napulj, Palermo te Vallettu na Malti, a ukrcaj će biti moguć u svakoj od spomenutih talijanskih luka. MSC Grandiosa će navedenim itinererom ploviti do 21. ožujka, a nakon toga će ostati u zapadnom Mediteranu s novim itinererom u sklopu svog ljetnog programa.

MSC Magnifica će nastaviti s plovidbom 14. veljače isplovljavajući iz Genove na 11-noćna krstarenja koja su osmišljena kako bi gosti imali priliku na jednom putovanju otkriti atrakcije istočnog i zapadnog dijela Mediterana uz obilazak Italije, Grčke i Malte.

MSC Cruises je trenutno u procesu obavještavanja svih putnih agenata i gostiju s rezervacijama na dva otkazana krstarenja broda MSC Grandiosa", poručili su iz ove kompanije.

Popularni Članci