NEVJEROJATNE OLAKŠICE Europska zemlja koja zove strance da se presele u nju

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Youtube
Novi program se odnosi na sve one koji u Gruziji žele ostati dulje od 6 mjeseci, a život je ovdje i dalje – prilično jeftin. Cilj je potaknuti radnike iz cijelog svijeta na dolazak u zemlju i koji bi Gruziju smatrali svojim novom radnom bazom.

U cilju ponovnog otvaranja zemlje i privlačenja stranaca, vlada zemlje dozvolila je stranim državljanima ulazak u poseban plan rada na daljinu!

Projekt, pokrenut od strane ministarstva gospodarstva, usmjeren je na samozaposlene koji imaju mogućnost obavljanja posla na daljinu. Državljanin druge države koji želi doći raditi u Gruziju treba ispuniti pristupnicu i nabaviti dokumente za potvrdu. I pritom, morate obećati kako ćete ostati u četrnaestodnevnoj karanteni.

Punkufer piše kako taj dio malo zbunjuje, jer poziv po kojem trebate doći u zemlju i 14 dana provesti u karanteni, mnoge će vjerojatno odbiti. Karantenu će svi koji dođu, morati financirati – sami. Ipak, kad se dvaput razmisli, ova ideja ima i svojih prednosti, gledano od strane gruzijskih vlasti.

Novi program se odnosi na sve one koji u Gruziji žele ostati dulje od 6 mjeseci, a život je ovdje i dalje – prilično jeftin. Štruca bijelog domaćeg kruha prodaje se po cijeni od oko 2 kune, dok primjerice pola litra piva košta 6 kuna.

Cilj je potaknuti radnike iz cijelog svijeta na dolazak u zemlju i koji bi Gruziju smatrali svojim novom radnom bazom. Ograničenja koja se tiču zemalja nema, te su dobrodošli apsolutno državljani svih svjetskih nacija.

Popularni Članci