Dubrovkinje su prelijepe, ali radije ‘lovite’ strankinje

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Na  talijanskoj stranici za upoznavanje gnoccatravels.com javio se Talijan koji je izrazio želju za putovanjem na hrvatsku obalu gdje bi se kupao i rado upoznao neku djevojku za ljetnu avanturu.

Nakon duge rasprave u kojoj Talijani govore kako je bolje da ne troši vrijeme na šarmiranje djevojaka, jer su Hrvatice prelijepe, ali nedostupne, odluka je na samom kraju pala na – Dubrovnik.

 Ali ne zbog toga što su lokalne djevojke, za koje napominju kako su prelijepe, ‘dostupnije’ od ostalih Hrvatica. Talijani naime navode kako Dubrovnik svako ljeto vrvi lijepim djevojkama i zgodnim majkama (popularnije MILF) iz cijelog svijeta koje su liberalne i otvorene za razne opcije.

Također savjetuju da paze na ‘nabacivanje’ zauzetim djevojkama jer su Hrvati poprilično ljubomorni, kao i na činjenicu kako i lokalni muškarci također pokušavaju šarmirati strankinje.

Ne propuštaju pohvaliti ljepotu lokalnih djevojaka. Tako je jedan Talijan koji je boravio u Dubrovniku kazao kako su Dubrovkinje lijepe, ali nešto ‘svjetlije’ od Srpkinja, Makedonki i ostalih žena iz regije. ‘Pomalo ‘bacaju’ na Ruskinje, samo što su puno ljepše i vitalnije,’ napisao je jedan od njih.

Popularni Članci