BIT ĆE PROCESUIRAN Policija provjerava vozača džipa u kojemu je bio Emir Spahić

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Klix.ba
Ministarstvo unutrašnjih poslova RS-a oglasilo se povodom prometne nesreće u kojoj je povrijeđen bivši reprezentativac BiH Emir Spahić.

Kako su naveli Policijskim službenicima Policijske Stanice Gacko, iza ponoći je prijavljeno da je došlo do prevrtanja vozila marke "Jeep Wrangler“ kojom prilikom je jedno osoba zadobila tjelesne povrede.

Policijski službenici u Gacku su, kaže se, po odobrenju postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Trebinje izvršili očevid, te je tom prilikom utvrđeno, da je u rejonu sela Stolac, mjesna zajednica Kula, općina Gacko, u tzv. Kulskom polju došlo do prevrtanja pomenutog vozila, kojim je upravljala osoba inicijala M.H., dok je suvozač zadobio tjelesne povrede.

Postupajući tužilac je naložio poduzimanje svih mjera i radnji u cilju dokumentiranja krivičnog djela "Izazivanje opće opasnosti“, protiv osobe inicijala M.H.

Kako je Klix objavio, prema neslužbenim informacijama Spahić je bio suvozač u terencu koji se prevrnuo. Prema prvim informacijama ima povrede grudnog koša i rebara.

Popularni Članci