VLAHUŠIĆ PREDAO POTPISE Zanimljiva imena na njegovoj listi

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: A.Č.
Kandidat za gradonačelnika Dubrovnika Andro Vlahušić i kandidatkinja za njegovu zamjenicu Nataša Gabričević i dio članova platforme Dubrovnik - naš grad predali su potpise podrške građana njegovoj kandidaturi te zajedničku kandidacijsku listu sutra,

Lista je sastavljena od nezavisnih, dakle nestranačkih osoba te članova HNS-a, HSLS-a i Narodne stranke - Reformisti.

- Tu smo Nataša i ja. Onda HNS-ov Miho Obradović, predsjednica HSLS-a Belka Elezović, nezavisni Mario Tevšić, HNS-ova Marina Vučković Matić. Mi ćemo ući u Gradsko vijeće. Dakle, očekujem četiri vijećnika. Idući na listi je Darko Marinović iz Reformista, on će se boriti da imamo peti mandat. - rekao je Vlahušić.

Recimo da je lista sastavljena od 12 žena i osam muškaraca. Tu su još nekadašnja direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika Romana Vlašić, inženjerka građevine Ines Vlahović, inženjer Elektrojuga Matko Pinčević, povjesničarka umjetnosti i slikarica Ljiljana Knez, inače nekadašnja članica Hrvatske konzervativne stranke Dubrovnik.

- Naš cilj je nuditi rješenja. Andro jest rješenje za Grad Dubrovnik. Vidjeli ste i jučer, bilo je organizirano cijepljenje turističkih djelatnika. Bilo bi fer i pošteno da su me pozvali kao inicijatora, ali nisu. No, ti ljudi su se cijepili jer je netko znao što ovom gradu treba. A to je mir, sigurnost, to je živjeti od svog rada i pobijediti pandemiju. - rekao je Vlahušić.

V.Salvia/A.Čakić

Popularni Članci