POVIRITE AKO VAM TREBA POSAO! Donosimo oglase za Dubrovačko-neretvansku županiju

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: A.Č.
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Manpower potrebe klijenta zapošljava na pozicijama prodavač (m/ž) u Dubrovniku i agent terenske prodaje (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 18.7. Prijavite se.

Pemo d.o.o. zapošljava mesara (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 20.7. Poslodavac nudi zajednički smještaj i poželjno je radno iskustvo. Provjerite uvjete i kako aplicirati ovdje.

Atalian Global Services Croatia d.o.o. traži spremača – čistača (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 1.8. Iskustvo nije važno. Provjerite kako ostvariti prijavu putem linka.

Texo molior d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Cavtatu. Potrebno je više izvršitelja s iskustvom od pet godina. Poslodavac nudi smještaj i topli obrok. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Platanus d.o.o. traži bravara (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 20.7. Poslodavac nudi samački smještaj, a potrebno je iskustvo i srednja stručna sprema tehničke ili strojarske struke. Provjerite uvjete i kako aplicirati putem linka.

Mistral d.o.o. traži knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Zaton, a rok prijave 25.7. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine te viša ili visoka stručna sprema. Više o poslu ovdje.

Alfaplan građenje d.o.o. traži građevinskog inženjera (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od godine dana, vozačka dozvola B kategorije i viša ili visoka stručna sprema. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

Piazza Ragusa d.o.o. zapošljava djelatnika na roštilju (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 15.7. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite kako aplicirati.

Mesna industrija braća Pivac zapošljava frigorističara (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 2.8. Posao se sastoji od servisa i popravka rashladnih uređaja. Provjerite uvjete na linku.

Obrt za ugostiteljstvo, ribarstvo i iznajmljivanje roniočke opreme Adriatic zapošljava pomoćnog kuhara u a la carte restoranu (m/ž). Mjesto rada je Orebić, a rok prijave 15.7. Potrebno je iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi smješta. Više na linku.

Popularni Članci