test

POČELI RADOVI NA IGRALIŠTU BRAŠINA Bašić: Ne smijemo dopustiti da se čeka 30 godina na sljedeće igralište (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
"Zadovoljstvo nam je priopćiti da su danas započeli radovi na izgradnji igrališta Brašina vrijedni 1.650.735,00kn s PDV-om." - piše u priopćenju Župske stranke,

Na javni natječaj raspisan u ožujku ove godine javilo se ukupno pet ponuditelja, a kao najbolja odabrana je ponuda tvrtke Texo Gradnja d.o.o. iz Kupara. 

- Drago nam je što smo konačno dočekali početak radova na izgradnji igrališta za koje je projekt izrađen još 2017. godine. Dužan sam istaknuti da ću poduzeti sve što je u mojoj ovlasti kako bi se radovi izveli na kvalitetan način bez manjkavosti i dodatnih korekcija, što je do sad bio čest slučaj u realizaciji projekata uređenja javnog sadržaja na području Općine Župa dubrovačka. Predviđeno je igralište na 660 metara kvadratnih s nogometnim i košarkaškim terenom, što predstavlja prvo takvo igralište koje će se izgraditi na području općine u posljednjih 30 i više godina. - izjavio je predsjednik Župke i kandidat za načelnik Općine Župa dubrovačka Antun Bašić.

- Paralelno s izgradnjom ovog igrališta, već danas moramo planirati i pripremati projektnu dokumentaciju za sljedeće ovakvo igralište u jednom od naših naselja, jer ne smijemo dopustiti da se opet čeka 30 godina na sljedeće.” U posljednjih mjesec dana pred izbore, Župa je postala pravo malo gradilište, pa se tako užurbano radi na asfaltiranju lokalnih prometnica, uređenju Zelene place na Zoni, Igralištu Brašina, proširenju lokalnih cesta i sličnim zahvatima koji su do danas mogli biti realizirani, ali su odlukom aktualne vlasti u Župi morali čekati kako bi ih se iskoristilo za osobnu promidžbu u izbornoj kampanji. - rekao je.

Zadovoljstvo nam je priopćiti da su danas započeli radovi na izgradnji igrališta Brašina vrijedni 1.650.735,00kn s PDV-om. Na javni natječaj raspisan u ožujku ove godine javilo se ukupno pet ponuditelja, a kao najbolja odabrana je ponuda tvrtke Texo Gradnja d.o.o. iz Kupara. Antun Bašić: “Drago nam je što smo konačno dočekali početak radova na izgradnji igrališta za koje je projekt izrađen još 2017. godine. Dužan sam istaknuti da ću poduzeti sve što je u mojoj ovlasti kako bi se radovi izveli na kvalitetan način bez manjkavosti i dodatnih korekcija, što je do sad bio čest slučaj u realizaciji projekata uređenja javnog sadržaja na području Općine Župa dubrovačka. Predviđeno je igralište na 660 metara kvadratnih s nogometnim i košarkaškim terenom, što predstavlja prvo takvo igralište koje će se izgraditi na području općine u posljednjih 30 i više godina. Paralelno s izgradnjom ovog igrališta, već danas moramo planirati i pripremati projektnu dokumentaciju za sljedeće ovakvo igralište u jednom od naših naselja, jer ne smijemo dopustiti da se opet čeka 30 godina na sljedeće.” U posljednjih mjesec dana pred izbore, Župa je postala pravo malo gradilište, pa se tako užurbano radi na asfaltiranju lokalnih prometnica, uređenju Zelene place na Zoni, Igralištu Brašina, proširenju lokalnih cesta i sličnim zahvatima koji su do danas mogli biti realizirani, ali su odlukom aktualne vlasti u Župi morali čekati kako bi ih se iskoristilo za osobnu promidžbu u izbornoj kampanji.

Popularni Članci