PLENKOVIĆEVE SNAGE S JUGA Franković na petom mjestu, Dobroslavić na četrnaestom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: A.Č.
Iako je predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković ulazeći jučer u Središnjicu HDZ-a poručio kako su 'sve dileme oko HDZ-ovih lista riješene', završni čin u krojenju HDZ-ovih izbornih lista poprilično se odužio i zakomplicirao. Šef stranke želio je osobno razgovarati i konzultirati se sa šefovima lokalnih stranačkih organizacija, tako da je u ponedjeljak popodne satima kasnila sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća. 

U samom fotofinišu je tako ipak na listu u desetoj izbornoj jedinici uletio splitski HDZ-ovac Petar Škorić. Na listi koju predvodi ministar zdravstva Vili Beroš, Škorić je deseti. Drugi je Branko Bačić, treći župan Blaženko Boban, a slijede gradonačelnici Splita Andro Krstulović Opara i Dubrovnika Mato Franković.

Na šestom je mjestu Ante Mihanović, sedmom Goran Dodig (HDS), osmom imotski gradonačelnik Ivan Budalić. Deveta je ministrica poljoprivrede Marija Vučković, jedanaesti Jure Brkan, dvanaesta Danica Baričević, a na dva zadnja mjesta su Ante Bačić i župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić, piše Slobodna Damacija

Popularni Članci