test

On je predsjednik TO HDZ-a Osojnik

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Unutarstranački izbori u Gradskoj organizaciji Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik započeli su 28. rujna, a danas je održana posljednja izborna skupština temeljnih organizacija i to za Temeljnu organizaciju Osojnik.

Za predsjednika Temeljne organizacije Osojnik izabran je Mario Čoro, a za potpredsjednika Niko Šurko.

U Izvršni odbor ove temeljne organizacije izabrani su Miho Dobrić, Tihana Gverović, Josip Kovačić, Igor Urljević i Marijo Urljević.

Za razliku od prošlog izbornog ciklusa, od prije godinu dana odlukom Gradskog odbora oformljeni su novi temeljni ogranci i to Temeljni ogranak Mokošica, Temeljni ogranak Nova Mokošica, Temeljni ogranak Kalamota, Temeljni ogranak Lopud i Temeljni ogranak Šipan. Tako su članovi Hrvatske demokratske zajednice birali predsjednike, potpredsjednike i članove izvršnih odbora u ukupno 17 temeljnih organizacija.

Nakon završenih izbora u temeljnim organizacijama slijedi izbor za predsjednika i potpredsjednike Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik, a koji će se održati 17. listopada 2021. godine, stoji u priopćenju dubrovačkog HDZ-a. 

Popularni Članci