KURAN JE NOVI ŠEF ŽUPANIJSKOG SDP-A: Vodit ćemo proaktivniju politiku nego što je to bio slučaj dosad!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Aida Čakić
Krešimir Kuran pobijedio je na jučerašnjim unutarstranačkim izborima i postao novi čelnik županijskog SDP-a, a na tom je mjestu zamijenio dosadašnjeg predsjednika Davora Penića.

"Cilj mi je borba za bolje, kvalitetnije i ravnopravnije društvo, za društvo jednakih šansi, no to mi je cilj od prvog dana otkako sam postao dio socijaldemokratske obitelji. Naravno kako ćemo voditi jednu proaktivniju politiku nego što je to bio slučaj dosad na županijskoj razini i mislim kako će se to vidjeti uskoro, čim proceduralno oformimo svoja tijela," izjavio je Kuran za Dubrovački dnevnik.

Na pitanje hoće li županijski SDP biti nešto aktivniji, s obzirom na to kako u posljednjih nekoliko godina javnost nije svjedočila čestim priopćenjima i konferencijama za medije, Kuran je kazao kako će se to zasigurno promijeniti.

"Praktično jedinu konferenciju za medije u posljednjih godinu dana smo održali kolegica Kristina Ćurčija i ja oko pitanja doma za starije i nemoćne osobe. Naravno kako ćemo inzistirati na proaktivnijoj politici i suradnji s medijima, češćim priopćenjima i konferencijama za medije, u prvom redu vezano uz probleme koje pogađaju našu županiju, a ima ih dosta," izjavio je Kuran.

Popularni Članci