Ovako je govorio legendarni Aki: Novac nije bitan, obitelj je najvažnija

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Danas je preminuo poznati glazbenik, legenda pop-rocka i frontmen benda Parni Valjak, Aki Rahimovski. O njegovom profesionalnom životu zna se i mnogo izvan granica Hrvatske, ali o privatnom životu nikada nije volio govoriti. 

Prije dvije godine dobio je kćerkicu Antoniju s 27 godina mlađom Slovenkom, a posljednjih nekoliko godina Aki je s obitelji živio u Slavoniji. 

Rahimovski nikad nije volio pričati o privatnom životu, a u javnosti je poznato da se dva puta ženio. Iz prvog braka ima sina Kristijana, a iz drugog kćer Dinu.

Svoj privatni život godinama je držao dalje od očiju javnosti i uvijek je jasno govorio da smatra da to tako treba i ostati. 

"Privatni život treba ostati privatan. Moja supruga nije tražila eksponirati se uz mene i zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi znaju da se ona ne želi slikati, i ne slikaju nas... Novac nije bitan. Najvažnija je obitelj. Kad primim svoje unuke, shvatim što je najvažnije na svijetu. Nisu to novci, to je obitelj', rekao je prije tri godine Rahimovski za srpski Blic.

PREMINULA LEGENDA POP-ROCKA Napustio nas je Aki Rahimovski

Popularni Članci