test

ZABAVA NEĆE IZOSTATI Konovizija će se održati 30. travnja bez gledatelja

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: A.Č.
Konovizija će se održati po planu 30. travnja 2021. bez gledatelja i u novom formatu.

"Pandemija koronavirusa, koja je počela prije više od godine, promijenila je naše živote, pa tako i Konoviziju. U nadi da će se situacija promijeniti i stanje normalizirati, dva puta je odgađan termin Konovizije 2021, prvo s prvotno planiranog 12. veljače na 9. travnja, a kasnije na konačan datum – 30. travnja.

Situacija se, na području Konavala, u međuvremenu poboljšala, ali ne toliko da bi se Konovizija mogla održati na način na kakav smo do sada
naučili – pred gledateljima. Želeći nastaviti tradiciju, ujedno smatrajući da je u ovim vremenima potrebno malo opuštajuće zabave i veselja, ali istovremeno vodeći računa o sigurnosti natjecatelja i sudionika programa Konovizija 2021 će se održati bez gledatelja i u posebnom TV formatu.

Nakon savjetovanja s epidemiolozima i stožerima civilne zaštite osmišljena je verzija Konovizije koja je epidemiološki sigurna, i koja je 1. travnja 2021. godine dobila potrebne suglasnosti za održavanje.

Kako se Konovizija neće moći održati na uobičajen način, uz jedinstvene gledatelje i navijače, odlučili smo iskoristiti priliku, dati si mašti na volju i kroz kreativna rješenja, prilagođavajući se epidemiološkoj situaciji, osmisliti posebnu Konoviziju koja će pratiti pravac dosadašnjih Konovizija ali uz puno noviteta i drukčiju izvedbu.

Nažalost, osim gledatelja, žrtva prilagođavanja epidemiološkim mjerama je i uvodna emisija koju je trebala voditi Kate Lujo.

A kako će sve na kraju izgledati pogledajte 30. travnja od 20 sati na Libertas TV-u i našoj web stranici", poručili su organizatori.

Popularni Članci