test

VELIKA REGIJSKA ZVIJEZDA STIŽE U REVELIN! Poznato je tko otvara bogatu koncertnu sezonu ove zime

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ljetna sezona u Revelinu nije ni završila a već se najavljuje bogata koncertna sezona koja će obilježiti jesen i zimu 2022. u Dubrovniku.

Prvo gostovanje u nizu izuzetnih gostovanja koja će koncertno obilježiti zimsku sezonu u Revelinu je koncert jednog od najpopularnijih pjevača ovih prostora - Sergeja Ćetkovića!
Koncert će se održati u petak, 28. listopada.

Nakon prvog i rasprodanog gostovanja u Revelinu 2017. godine, bit će ovo drugi nastup cijenjenog pjevača u Dubrovniku, za koji ga veže, kako je i sam rekao, milijun lijepih uspomena. Sergej ne krije koliko voli Dubrovnik, jer je baš u Dubrovniku, davne 1987. godine kupio svoj prvi sintesajzer, provodeći ljeto kod tete Borike 'u predivnom gradu dobre energije'... Bilo je to vrijeme njegovih prvih glazbenih pokušaja, no službenu samostalnu karijeru započinje tek desetak godina poslije, 1998. godine pjesmom 'Ruža'. Trebao mu je niz godina izgradnje glazbenog samopouzdanja, pjevajući kao prateći vokal i svirajući klavijature, kako bi se odvažio na samostalnu karijeru, a još niz godina nakon toga da se odvaži na autorski glazbeni rad. Danas se Sergej može pohvaliti cijelim nizom pjesama za koje je sam napisao glazbu i tekst a obožavane su diljem cijelog balkana, i broje milijunski interes njegovih obožavatelja dok njegov posljednji album, 'Moj svijet',  sadrži u cijelosti samo njegove autorske skladbe. Youtube kanal Segeja Ćetkovića upisuje više od 235 milijuna pregleda video sadržaja dok na društvenim mrežama uživa podršku od sveukupno pola milijuna pratitelja.

Njegove pjesme bilježe, dakle, interes milijuna ljudi diljem svijeta a svi koncerti najavljeni u Hrvatskoj su tradicionalno rasprodani. Nakon najvećih dvorana u Hrvatskoj, Sergej Ćetković dolazi u Dubrovnik održati jedna od svojih intimnijih koncerata unutar zidina starih 500 godina. Bit će to večer za pamćenje u kojoj će Dubrovčani i gosti Revelina imati prilike sa Sergejom zapjevati njegove najveće balade poput 'Oči nikad ne stare', 'Nek te ljubav dočeka', 'Pola mog svijeta' i 'Ljubav'.

Ljubav će tog petka 28. listopada, definitivno vladati Revelinom, a kako bi osigurali svoje mjesto, zbog ograničenosti kapaciteta preporučujemo nabaviti ulaznice na vrijeme.
Ulaznice se mogu kupiti isključivo u uredu Revelina na adresi Vukovarska 30.

Prvi kontingent regular ulaznica mogu se nabaviti po cijeni od 100 kuna, VIP Silver po cijeni od 200 kn, VIP Gold 250 kn a VIP Platinum 300 kn po osobi.
Culture Club Revelin pripremio je za prvih 5 kupaca paketa od 5 ulaznica poklon - Šampanjac G.H. Mumm Cordon Rose!

Rezervacija stolova, kupovina ulaznica te posebnih ponuda vrši se osobno u Revelin uredu - Vukovarska 30, Dubrovnik - radnim danom od 9 do 16 sati.
Sve informacije mogu se dobiti na telefon 020 436 101 ili mobitel 098 533 531, te na email: info@clubrevelin.com

Popularni Članci