Večeras Revelin započinje svoju zimsku priču

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Počinje vrijeme Adventa, a čarobni Dubrovnik svakako spada pod grad koji će mnogi u prosincu izabrati kao svoje odredište za savršen spoj mediterana i blagdanske atmosfere. Dubrovnik ljeti, to je jedna priča, no Dubrovnik zimi, to je možda bajka.

"Uz neodoljivo okićen grad, svjetla lampica i šarenih dekoracija, Dubrovnik ovu zimu nudi zanimljive sadržaje za sve ukuse, a Culture Club Revelin svojim program 'Revelin Winter Magic' savršeno nadopunjuje cjelokupnu ponudu i nosi zadatak biti glavna destinacija za nezaboravne noćne izlaske. Nakon neizbježnog đira po gradu, ideja je da se u Revelinu zaokruži priča svakog adventskog izlaska i to kroz raznovrsni program, zvuk, stil i ugođaj.

S prvim danom službenog početka Adventa Revelin otvara svoja vrata ovaj petak, 26. studenog, svim svojim prijateljima i posjetiteljima. Ulaz je besplatan, cijene najtraženijih pića snižena su za čak 50 posto dok je povod svemu - slavlje. Slavi se početak kraja godine, slave se zimske radosti, slavi se ugodna toplina Božića, svježina nove godine, slavi se ples, prijatelji, glazba, trenuci, ljubav, sve!

Revelin Winter Magic festivalski je naziv za niz događaja a obuhvaća nezaboravne koncerte, lude clubbing večeri, grandiozne momente uz neke od najvećih regionalnih zvijezda, zanimljiva iznenađenja, puno plesa, radosti i smijeha...za svakog po nešto!

Tako će nakon današnjeg otvorenja sljedeći vikend obilježiti KAZIN - sad već kultni program, opisan kao tulum svih tuluma. All inclusive ulaznice puštene su u prodaju početkom tjedna a redovi pred uredom Revelina doveli su da se prvi ograničeni kontingenti ulaznica prodao nevjerojatnom brzinom, u svega pola sata.

Već se koncertom Sergeja Ćetkovića pa Magazina dalo naslutiti da će se u tvrđavi staroj 500 godina događati zanimljivi glazbeni momenti. U petak, 9. prosinca tako na pozornicu Revelina dolazi umjetnik, pjevač, instrumentalista, kompozitor, kralj narodne glazbe i sevdalinki, legendarni Haris Džinović!
Ne postoji velike dvorane u kojima Haris Džinović nije nastupao, a 9. prosinca stiže u Revelin, na mjesto gdje njegove pjesme dobivaju sasvim drugu dimenziju pa će biti zanimljivo uživo čuti 'Muštuluk', 'Pariške kapije', 'Sjećaš li se ove noći', 'I tebe sam sit kafano', Ostariću, neću znati' i slične narodu evergreene.

.

Među zanimljivim koncertima u prosincu svakako je božićni koncert Jelene Rozge koji će se održati točno na Božić, 25. prosinca. Jedna od naših najpopularnijih pjevačica upravo prolazi kroz iznimno produktivno razdoblje pa uz pripreme za zagrebačku Arenu te novi album akustičnih pjesama, u kalendar svojih momenata upisuje jedan uistinu poseban dan - glazbeni Božić s Dubrovčanima.

Zimske večeri zvučat će neodoljivo uz programe poput Grinchmas, Tulumixica, Xmas Trash Party, a da ponuda bude stvarno zanimljiva, za 17. prosinca najavljeno je gostovanje bristolske DJ zvijezde, Eli Browna! Eli Brown nevjerojatno se brzo etablirao kao umjetnik istinske raznolikosti u house svijetu, a svojim je glazbenim stvaranjem dobio poklonike među poznatim kolegama, odanu publiku i sve zvjezdaniji status. Budući da je odrastao u Bristolu, bio je izložen šarenom nizu glazbenih utjecaja, od junglea do rave glazbe, od drum n’ bassa do housea a navedeno glazbeno nasljeđe pomoglo je definirati zvuk Eli Browna, zvuk kojim se upečatljivo ističe na pomalo prenapučenoj sceni house glazbenog svijeta. Njegov je talent dobio ključnu podršku bitnih glazbenih karika, poput Carla Coxa, Green Velveta, Fishera, Claudea Von Strokea, Black Madonne, Denisa Sulte, Calvina Harrisa i Annie Mac. Neodoljivi zvukovi plesnog housa 17. prosinca podsjetit će na najluđe ljetne izlaske a Eli Browna vibracija hipnotizirat će te večeri zasigurno sve prisutne.

Zadnji tjedan prosinca obavijen je blagdanskim velom tajni, pa se tako detalji za posljednja dva dana u ovoj godini još iščekuju. Za sada je poznato tek da 30. prosinca stiže velika regionalna zvijezda, pomalo kao 'božićno čudo',  a da 31. završavamo godinu u upečatljivom Revelin stilu.  

Vidimo se na plesnom podiju", iznova poručuju iz Revelina!

Popularni Članci