VAŽNO! Kreće javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna GUP-a i PPU-a Grada Dubrovnika

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Od 12. do zaključno 21. studenog 2020. godine trajat će javna rasprava, odnosno javni uvid i javno izlaganje, za dva dokumenta: Prijedlog Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika i Prijedlog Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika.

Javni uvid u dokumentaciju moguće je obaviti u navedenom razdoblju, svaki dan od 09:00 do 19:00 sati u Luži (ispod zvonika), na mrežnim stranicama Grada Dubrovnika ( GUP i PPU ) te u informacijskom sustavu prostornog uređenja.

Javna izlaganja održat će se u utorak, 17. studenog 2020. godine, u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, uz primjenu svih aktualnih protuepidemijskih mjera, a novost je da će se izlaganje po prvi put moći pratiti online. Sudionici se prethodno trebaju prijaviti putem e-maila javna.rasprava@dubrovnik.hr na način da pošalju svoje podatke (ime, prezime i e-mail adresa) najkasnije do 9:00 sati na dan održavanja javnog izlaganja kako bi im se na vrijeme mogla uputiti pozivnica za online video poziv i upute. Javno izlaganje za PPU kreće u 11 sati, a za GUP u 13 sati.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na prijedlog izmjena i dopuna mogu se dati na način da sudionici u javnoj raspravi:

> postavljaju pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje,

> daju prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja,

> svoje prijedloge i primjedbe u pisanom obliku dostave na adresu: Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, 20 000 Dubrovnik, od 12. do zaključno 21. studenog 2020. godine.

Prijedlozi i primjedbe moraju biti čitko napisane te moraju sadržavati ime i prezime, adresu i potpis podnositelja. Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani, ne moraju se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

Važna napomena! Prilikom predmetnih izmjena i dopuna NIJE MOGUĆA PRENAMJENA ZEMLJIŠTA.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti u Upravnom odjelu za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, Dubrovnik, na telefon: +385 (0)20 351 811 ili na e-mail: urbanizam@dubrovnik.hr, stoji u pozivu Grada. 

Popularni Članci