TEST INTOLERANCIJE NA HRANU U tijeku su narudžbe za testiranje, požurite broj je ograničen!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Test intolerancije na hranu, koji se u holističkom centru Virtus provodi biorezonantnim uređajem Sensitive Imago, traje svega 30-ak minuta.

 Vlasnica centra Helena Zeman Mandić klijente testira na više od 540 namirnica, a rezultati su joj sjajne smjernice koje joj služe za pripremu individualnih planova prehrane klijentima. Ovim testiranjem, kaže, brojni klijenti podigli su energiju, popravili raspoloženje,  riješili se alergija i viška kilograma…

Testirate se možete i vi, 1. i 2. ožujka u Hotelu Lero na adresi I.Vojnovića 14,  od 10-18h.

Posjetite Hotel Lero, 1. i 2. ožujka od 10 do 18 sati, kako biste dobili sve informacije na jednom mjestu.

Za termin se potrebno naručiti. Više informacija o centru Virtus potražite na internetskoj stranici www.virtus5.com, Facebooku i Instagramu.

Kako izgleda testiranje?

„Testiranje se radi na više od 500 prehrambenih namirnica koje uključuju gluten i laktozu, emulgatore, aditive, konzervanse, nitrate, mikotoksine i teške metale, te preporuku i savjetovanje.

 Biorezonantni uređaj Sensitive Imago, dizajniran je najnovijom tehnologijom koja omogućuje izvanrednu kvalitetu dijagnoze stanja ljudskog tijela.

Njegov rad temelji se na zakonima fizike, odnosno  elektromagnetskom principu kojim očitava namirnice koje opterećuju naš organizam. Testiranje je potpuno bezbolno i neinvazivno.

Test intolerancije na hranu pokazat će koje namirnice odgovaraju vašem organizmu, koje biste trebali isključiti, a koje jesti u umjerenim količinama kako bi vaš organizam postigao ravnotežu.

Učinite pravu stvar za vaše zdravlje!

Popularni Članci