ZANIMA VAS JESTE LI INTOLERANTNI NA HRANU? Saznajte u hotelu Petka idućeg tjedna!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Helena Zeman Mandić, vlasnica holističkog centra Virtus5 koja je završila školu energetske medicine i biorezonance, školu nutricionizma, edukaciju za licenciranog TRE terapeuta, specijalističko usavršavanje za Sensitiv Imago terapeuta, EFT terapeuta te školu za voditelja Sistemskih konstelacija u Dubrovniku  u srijedu i četvrtak, 27. i 28. svibnja će provoditi testiranja intolerancije na hranu.

Bilo da želite izgubiti neželjene kilograme ili se udebljati, izloženi ste neprestanom stresu i stalno umorni, intolerantni ste na određenu hranu i/ili alergični, vegani ste ili trebate konzumirati hranu bez glutena, 27. i 28. svibnja, u hotelu Petka, od 9 do 20 sati, možete potražiti savjet kod Helene Zeman Mandić koja tamo gostuje i provodi testiranja intolerancije na hranu.

Vlasnica zagrebačkog holističkog centra Virtus5 će svakom klijentu pristupiti individualno te osim usluge biorezonantne dijagnostike ponuditi i opciju terapije. Kroz nešto manje od pola sata vrlo će vam jasno i precizno ukazati postoje li u vašem organizmu reakcije na neke namirnice, na što ste alergični, što izbjegavati, imate li možda kakve otrovne tvari u organizmu te u kakvom vam je stanju cjelokupni metabolički sustav, odnosno organizam. Upravo tako precizno iskazani rezultati mogu vam pomoći da podignete kvalitetu života ili vam jasno ukazati na postojeće upalne procese u organizmu te alarmirati, ako je potrebno, da posjetite liječnika.

„Veseli me što ću se uskoro družiti s Dubrovčanima i što mogu usluge testa intolerancije na najnaprednijem biorezonantnom uređaju ponuditi i njima. Uz savjetovanje pripremit ću im i personalizirani jelovnik, kao i prilagođeni plan prehrane da bi se organizam vratio u ravnotežu. U doba kada je sve veći broj slučajeva intolerancije na gluten, laktozu i niz prehrambenih namirnica, upravo nas informacije o intoleranciji mogu usmjeriti na to da promijenimo pristup prehrani, spriječimo razvoj bolesti i počnemo živjeti zdravije i kvalitetnije.“, objasnila je Helena Zeman Mandić koja u šali kaže kako je jednom ona sebi bila prvi klijent.

Tijekom 23-godišnje karijere rada u marketingu Helena je kontinuirano radila na sebi. Vođena željom da poboljša kvalitetu života, završila je škole i tečajeve iz područja alternativnih i energetskih oblika liječenja:  školu energetske medicine i biorezonance Da Vinci College of Holistic Medicine, školu nutricionizma Magistra, edukaciju za licenciranog TRE terapeuta, specijalističko usavršavanje za Sensitiv Imago terapeuta, EFT terapeuta te školu za voditelja Sistemskih konstelacija “Škola”, Branka Devčić. Stečeno iskustvo i potreba da pomogne drugima da se zdravo hrane te steknu zdrave navike usmjerili su je i na područje prehrane. Ispričala nam je kako vidi svoj put: „Neprekidna potreba za traženjem načina kako tijelo i duh dovesti u balans nakon napornih radnih dana u korporacijama, čestih putovanja i obiteljskog života nagnala me da tražim pomoć u novim znanjima i tehnikama koje nisam imala, a koje su mi pomagale da lakše prebrodim zahtjevnu svakodnevnicu. To što sam počela primjećivati benefite “rada na sebi” u jednom trenutku dovela je do točke u kojoj se ta unutarnja potreba za novim znanjima prvo pretvorila u hobi, a onda je nekako spontano prerasla u posao. Baveći se ovim “poslom” (jako mi ga je teško zvati poslom)  po prvi puta sam shvatila što je zapravo rad iz dubine srca. Znanja koja imam s radošću i bez zadrške prenosim svojim klijentima želeći im olakšati i život učiniti kvalitetnijim. Za to nije potrebno puno odricanja i muke. Ponekad je dovoljno nekoliko preinaka kako bi izvukli maksimum iz svog tijela, a onda i duha. Zadovoljan osmijeh klijenata moja je svakodnevna nagrada.“

Posjetite hotel Petku, 27. i 28. svibnja od 9 do 20 sati, kako biste dobili sve informaije na jednom mjestu. Za termin se potrebno naručiti. Više detalja potražite na stranici njenog centra Virtus5, Facebook stranici centra ili Instagram profilu i pročitajte korisne informacije o namirnicama i zdravoj prehrani.

Popularni Članci