Cestovni i pješački promet bit će posebno reguliran zbog snimanja TV serijala povijesne tematike

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Ambasada studio u suradnji s MGM i Netflix produkcijskom kućom te uz podršku Grada Dubrovnika i Hrvatskog audiovizualnog centra, između 12. do 30. rujna u Dubrovniku će snimati TV serijal povijesne tematike. Tijekom snimanja regulirati će se cestovni i pješački promet, s privremenim zatvaranjima pojedinih ulica između lokacija na području grada.

"Prema trenutnom operativnom planu, posebni bi htjeli istaknuti dan 20. rujan kada će se TV serijal snimati između Vrata od Ploča i Katedrale Uznesenja Blažene Djevice Marije, u vremenskom okviru između 7:00 i 18:00 sati te će se tijekom snimanja regulirati sav promet, s privremenim zatvaranjima pojedinih ulica između spomenutih lokacija.

U prvom dijelu danu biti će zatvorena ulica od Sv. Dominika te vas molimo da ujutro koristite druga dva ulaza u Grad, a posebnu pozornost upućujemo učenicima Opće Gimnazije i svim ljudima koji koriste ulaz na Pločama za odlazak na posao. U popodnevnim satima biti će zatvoreni Trg Luža, a zatim prostor od Kneževa dvora do Katedrale (kao za otvaranje i zatvaranje Ljetnih igara)", precizirali su iz tvrtke Ambasada studio.

Popularni Članci