SUTRA PROSVJED NA PILAMA Okupljaju se Dubrovčani koji smatraju da se karantenom krše njihove slobode

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovkinja Lana Šegetin uputila je poziv za sutrašnji prosvjed koji će se održati s početkom u 11:00 sati na Pilama, kako stoji, 'protiv kršenja ljudskih prava na slobodu kretanja, rada, govora i odlučivanja.'

"Prosvjed je prijavljen i legitiman. Organiziraju ga građani koji imaju pravo izraziti svoje nezadovoljstvo nametnutim mjerama i zabranama koje dovode u pitanje, osim ljudskih prava i sloboda garantiranim ustavom, i njihovu egzistenciju i budućnost njihove djece," stoji u pozivu. 

"Mnogi doktori, znanstvenici i stručnjaci, kod nas i širom svijeta, su pokušali dignuti svoj glas protiv karantene i prestrogih mjera naloženih od strane WHO ( SZO) i provedenih od strane Vlade i Stožera radi ovog virusa, te o testovima koji nisu vjerodostojni, međutim njihove su objave, pa čak i pitanja upućena Vladi, konstantno brisani, cenzurirani.
Mi želimo istinu, a ne cenzuru! Želimo demokraciju, a ne diktaturu! Želimo raditi i prehraniti svoju djecu!  Želimo slobodu kretanja, slobodu odlučivanja i slobodu govora kao prema Ustavu! Ne želimo biti pokusni kunići globalnih farmaceutskih kompanija! Želimo da nam djeca žive u slobodnom svijetu!," piše dalje u pozivu. 

Popularni Članci