Studio Marcela predstavio nove proizvode, ovo su korisni trikovi za savršeno oblikovanje kose

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović / DD
Na druženju su predstavljena tri proizvoda koja će zasigurno poželjeti svaka žena: Upper dust puder za volumen, Ocean spray i parfem za kosu Blooming cloud

Vlasnica lanca frizerskih salona Studio Marcela i direktorica Silky Technobasic Hrvatske, Jadranka Pezo organizirala je u srijedu prigodni brunch u hotelu Rixos Premium Dubrovnik na kojem je predstavljena najnovija linija proizvoda za njegu i oblikovanje kose brenda Silky Technobasic, ali i uvijek dobrodošli trikovi, koji uvelike olakšavaju oblikovanje kose. 

Brunch se pokazao kao odličan izbor za uživanje u ukusnim delicijama od kasnog jutra do ranog popodneva. Fina hrana, pokloni i photo shoot učinili su ovaj brunch apsolutno jedinstvenim.

Program je vodio glumac i TV voditelj Davor Garić, dok su influencerice Deniss Grgić i Antea Valenta blistale u ulozi modela. Nosile su haljine iz najnovije kolekcije modnog dvojca ELFS. Brunch u režiji Jadranke Pezo uvijek je inspirativan, ugodan i edukativan, pa tako i ovoga puta nije nedostajalo dobrog raspoloženja. Vlasnica studija Marcela tom je prigodom istaknula kako se odlično osjeća u Dubrovniku i kako je i njeni prijatelji već zadirkuju kako više vremena provodi na jugu Hrvatske nego u njenom Zagrebu.

Na druženju su predstavljena tri proizvoda koja će zasigurno poželjeti svaka žena:

Upper dust odnosno puder za volumen koji kosi daje ultra brzu podršku i volumen te odlično fiksira frizuru.

Ocean spray koji sadrži morsku sol, a kosu oblikuje stvaraćuji valove te ostavlja dojam lagano mokre kose. Pomoću njega se puno lakše mogu napraviti moderne messy frizure koje su trenutno aktualne.

Posljednji, ali ne i manje poželjan proizvod je Blooming cloud. Radi se o laganom parfemu bez alkohola koji štiti kosu od neugodnih mirisa i vlage. Djeluje antioksidativno zahvaljujući ekstraktu zelenog čaja.

Popularni Članci