KONCERTNI SPEKTAKL U HOTELU RIXOS PREMIUM DUBROVNIK Stiže legendarni Halid Bešlić, navrijeme rezervirajte svoje mjesto!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Luksuzni dubrovački hotel Rixos Premium Dubrovnik organizira glazbeni vikend uz nezaboravan koncert Halida Bešlića.

Pravi glazbeni spektakl očekuje hotelske goste u subotu, 27. studenog, kada će koncert održati jedna od najvećih glazbenih legendi – Halid Bešlić.

Halid Bešlić jedan je od umjetnika čija popularnost ne jenjava, a njegove pjesme jednako su uspješne kod starije, kao i kod mlađe publike. Sigurni smo da će uz njegove brojne bezvremenske hitove poput ‘’U meni jesen je’’, ‘’Prvi poljubac’’, ‘’Zlatne strune’’ i ostale uživati sve generacije.

Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH i uz obavezno predočenje digitalne EU Covid potvrde.

Rixos Premium Dubrovnik je za ovu priliku kreirao poseban paket koji uključuje smještaj u odabranoj sobi hotela, doručak, polupansionsku večeru, ulaznicu za koncert Halida Bešlića, svečanu večeru, besplatan parking za osobne automobile, piće dobrodošlice na dolasku, besplatno korištenje interneta u cijelom hotelu, besplatno korištenje unutarnjeg bazena, teretane i Anjana SPA centra, igraonica za djecu, te ostale pogodnosti.

Informacije i rezervacije:

E-mail: dubrovnik@rixos.com

Telefon: +385 (0)20 200 000

Popularni Članci