PRVI GLAS DALMACIJE 2014: Znate pjevati? Prijavite se na veliki Festival pjevača amatera!

Autor: Ljubica Foškulo Autori fotografija: apartments-osejava.com / DD kolaž
Prvi glas Dalmacije 2014. održat će se u Makarskoj 18.05.2014. godine u organizaciji dječjeg kluba Dalmalino koji će imati dvije kategorije natjecatelja: djeca i mladi. Tako pravo sudjelovanja imaju djeca od 8 do 14 godina, kao i mladi od 15 do 22 godine. Prijave su u tijeku.

Prijaviti se možete do 05.04.2014. godine. Uvjet je pjevanje na hrvatskom jeziku, a svaki natjecatelj treba priložiti sljedeće:

a) prijavnicu ( popunjenu i potpisanu)
b) životopis s kratkim opisom nastupa i osvojenim mjestima
c) kvalitetnu oglednu snimku nastupa na CD-u, ili kao MP3
d) primjerak audio snimka pjevanja glasa, bez glazbe

Festival Prvi glas Dalmacije izaziva veliko zanimanje, a cilj je glazbom okupiti djecu i mlade iz cijele Dalmacije tako da druženje, razvijanje kreativnosti i zabave zasigurno neće nedostajati sudionicima, a ni posjetiteljima Festivala koji će moći uživati u glazbenim notama naših talentiranih pjevača amatera. Prošle godine se održao u Trogiru, a ove godine ova glazbena poslastica seli u Makarsku koja će biti domaćin.

Grad Makarska je pokrovitelj događaja, a organizacije se uhvatio dječji klub Dalmalino kojeg čine brojni članovi i volonteri koji u svom djelovanju provode niz mjera i aktivnosti s istaknutim ciljevima za unaprjeđenje položaja djece i mladih u RH.

Prijavnice i sve detalje o ovoj glazbenoj manifestaciji koja će zasigurno okupiti brojne talentirane dalmatinske pjevače i amatere, kao i sadržaje i aktivnosti radišnog kluba Dalmalino, možete pronaći ovdje.

Prijavnica:

Popularni Članci