PROVEDITE UGODNO NEDJELJNO POSLIJEPODNE U RIXOSU Uživajte u slasticama chefa Ozgura Donertasa

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: TZ Grada Dubrovnika

Turistička zajednica Grada Dubrovnika poslala je poziv koji objalvjujemo u cijelosti. 

Osladite se zalogajima chefa Ozgura Donertasa uz odabrane evergreene Danijele Pintarić! Pozivamo Vas na završni događaj ovogodišnjega Good Food Festivala u Hotelu Rixos Libertas Dubrovnik! Sponzor događaja je  Hotel Rixos Libertas Dubrovnik, a rezervacije  se primaju na telefonski broj 091 644 7432. Požurite, broj mjesta je ograničen!

 

 

Chef Ozgur Donertas će za ovu posebnu priliku pripremiti niz raznovrsnih slastica i slanih zalogaja. Sacher torta, torta od mrkve, drobljenac od jabuka, mali voćni i čokoladni tartovi, prave turske baklave, kiflice s dubrovačkim džemom od naranača, palačinke s egzotičnim nadjevima – zagolicat će nepca sladokusaca!

Chef Ozgur prezentirat će izradu minjona i domaćih čokoladnih pralina koji će se, naravno, i kušati dok će ljubitelji čokolade uživati u raskošnoj čokoladnoj fontani.

Hrvatska glazbena umjetnica  Danijela Pintarić i pijanist Darko Domitrović izvest će niz odabranih evergreena za potpuni doživljaj popodneva uz čaj u Rixosu!

Popularni Članci