'

Promijenjena lokacija radionice „Divlja gozba s Dinom Galvagnom“ unutar programa Good Food Festivala

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Zbog promjena u organizacijskom rasporedu, radionica i ručak „Divlja gozba s Dinom Galvagnom“, koja se trebala održati na otoku Lopudu, premješta se na novu lokaciju u novom terminu.

Prema ažuriranom rasporedu Good Food Festivala, radionica će se održati 9. listopada u Seoskom domaćinstvu Musladin u Ljupču.

Katija Živković i Jadranka Ničetić vodit će radionicu branja samoniklog jestivog bilja, dok će Dino Glavagno pripremiti zanimljiva jela,  jedinstvenih i autentičnih okusa, od namirnica prikupljenih u prirodi. Glazbeni program upotpunit će Pero Škobelj.

Polazak autobusom za Ljubač predviđen je u 9:30 sa stanice Grawe, a povratak u 17:30. 

Cijena radionice iznosi 80 €, a uključuje prijevoz, marendu u prirodi, piće dobrodošlice, ručak i vino.

Rezervacije: info@pazija.hr

Detaljan program pogledajte na: https://bit.ly/3B63lsB 

Popularni Članci