Prijavite se na online edukaciju 'Kako napraviti pozitivan iskorak u poslovanju'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na online edukaciju „Kako napraviti pozitivan iskorak u poslovanju” koja će se održati u četvrtak, 18. ožujka 2021. s početkom u 10 sati.

Poduzetnici i vlasnici tvrtki koji uspješno odolijevaju svim tržišnim uvjetima imaju ili dobar proizvod (uslugu) za kojim postoji potražnja na tržištu bez nekog većeg napora (što je danas jako rijetko) ili su svjesni što posjeduju pa su odlučili u nekim segmentima uložiti u svoje poslovanje kako bi imali željene rezultate.

Ulaganje u poslovanje je posve različito i ovisi o tome čime se tvrtka bavi i koji odjel poslovanja je tzv. „core business“. Naravno, različite su i strategije koje vlasnici donose u skladu sa ciljevima koje žele ostvariti. Svi ovi elementi su važni kako bi poduzetnik opstao i napredovao, no nedostaje glavni pokretački resurs, a to su ljudi. Ni jedan posao na svijetu nije moguć bez ljudi, partnera, menadžera, članova tima, zaposlenika, kupaca, prodavača…

I zašto se onda događa da veliki broj tvrtki dođe u financijske poteškoće iz kojih se ne zna izvući?

Odgovor na ovo i neka druga pitanja saznajte na edukaciji.

O predavaču:

Gordana Kadoić magistrirala je Poslovnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a karijeru je gradila u poznatim domaćim i internacionalnim kompanijama u kojima je bila zadužena za razvoj prodaje, timova, managera i njihovih potencijala te iza sebe ima vrhunske rezultate. Gđa. Kadoić  je vlasnica i direktorica tvrtke Adria Corporate Education koja se bavi poslovnim edukacijama, treninzima i poslovnim savjetovanjem, a specijalizirana je za razvoj prodaje i vještina vođenja.

Održala je preko 150 edukacija, predavanja i radionica u Hrvatskoj i inozemstvu. Članica je Međunarodne udruge za mentoring I coaching (EMCC) te snažno podupire poduzetništvo.

Predviđeno trajanje edukacije je 3 sata.

Online edukacija besplatna je za sve polaznike.

 

Za sudjelovanje na online edukaciji prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/KBM43hf8jxirrgV87

– maila: dcp@dcp.hr

– telefona: 020/418-401

Popularni Članci