Poziv na virtualno predavanje “Komunikacijska kultura u procesu zapošljavanja”

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na virtualno predavanje „Komunikacijska kultura u procesu zapošljavanja”, koje će se održati u četvrtak 4. ožujka u 10 sati.

U vrijeme kada je potraga za zaposlenjem postala svakodnevica velikog broja ljudi, svjedoci smo sve više prigovora na proces zapošljavanja. Cijela je lista zahtjeva stavljena pred kandidate, kakav životopis trebaju napraviti, koliko originalno napraviti motivacijsko pismo, kako se ponašati ako dobiju priliku za intervju, što nikako ne reći, što obavezno reći… ali ista lista za poslodavce ne postoji. Vrlo često kandidati nakon poslanog životopisa ne dobiju nikakvu povratnu informaciju. Ako pak dođu do razgovora, smatra se najvećom greškom pitati za iznos plaće ili za druge benefite.

Kako bi stvarno proces zapošljavanja trebao izgledati, od oglasa za posao do komunikacije s kandidatima te razgovora za posao, na ovom će predavanju objasniti Marin Mrša, osnivač i direktor Peekatora, startupa koji se bavi razvojem platforme za agilna istraživanja tržišta. Mrša je također GRIT Future leader 2020 odabran od Greenbook-a kao jedan od 16 ljudi na svijetu koji su sljedeća generacija industrije istraživanja tržišta. Peekator ima zavidnu listu klijenata, a osvajači su brojnih nagrada za inovativnost te su odabrani kao jedan od top 10 projekata na svjetskoj razini od strane ESOMAR-a. Proces zapošljavanja koji su pokrenuli u prosincu 2020. snažno je odjeknuo u javnosti te su objave na LinkedInu vezane za proces pregledane preko 400 tisuća puta.

Za sudjelovanje na online predavanju prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/kja8X8UhFZuA2a7s5

– e-maila: dcp@dcp.hr

Popularni Članci